Trkglu07 Merhaba güzel anneler . Molfix , sleppy kullanan annelerden olumlu olumsuz yorumlarınızı alabilir miyim ? Hangisinden memnun kaldınız acaba ?
Damla29 Trkglu07 sleepy kullanmadım molfix kullanıyorum 5 aydır sleepy bana cok ince geldi bi yakınım kullanıyor molfix daha kalın ve emici gbi bana göre
MiniKaya Trkglu07 sleppy kullanıyorm oğluma başından beri ilk başta sızdırma yaptı diye prima aldm oda yaptı sonra sleppye devam ettim şuan 2 buçuk aylık ve sızdırma yapmıyor bio natural kullanıyoruz naturale göre daha
Trkglu07 Aselllll ben de molfix pure soft a mı geçsem bilemedim . Sleppy almıştım kızarıklık yaptı taşma da yapıyor 💩 da .
Minnakkkkk Trkglu07 babyturco doğadan kullanıyorum sızma pişik yapmadı doğduğundan beri arada sleepy kullanıyorum aynı ikiside farkını goremedm sadece babyturco daha ince doğadan olan sizdirmiyor ama diğeri sizdirmisti
Trkglu07 esmaa599 evet ya bende de yaptı bebeğimde . Az kaldı bir iki tane . Yeni bir bez alacağım kararsız kaldım 🤨
Busraata Trkglu07 sleepy kullandım çok sızdırıyor her gun ust baş degistiryorduk 4-5kere molfix bilmiyorum prima kullaniyorum memnunum
Trkglu07 Busraata Prima çok güzel ama biraz pahalı geldi bana . Aslında aynı mantığa geliyor . Prima bir tane ise diğer bezlerden 2-3 tane kullanılıyor. Aynı hesaba geldi 😕
Yasemincmk Trkglu07 sleepy kullaniyorum 4 aya kadar evy baby kullandm yan bantlar cok pamuk brakti sleepy ye gectm gayet guzel 1 ay once bebegim cisini yaptgnda boncuk boncuk atmaya basladi musteri hzmetlerine mail attm donus yaptlr bez gondermemi istediler gonderdm hatali olduklarini kabul edp telafi amacli bir paket bez gonderdiler skntisi olanlar mail atablrler bence geri donus sagluyorlar uzun oldu guzel anneler😊😘
Trkglu07 Yasemincmk Bende de sleppy vardı memnun kalmadım ben de arayayım bari ya 🌸 teşekkür ederim bu arada 😊