Zeynepli1234 https://imgyukle.com/i/L8nsdo Hanımlar 4 ay 21 günlük kızımın kafasının arkası böyle doğduğundan beri var aslında. Büyükler bebeklerde olur diyorlar ama benim içim rahat etmiyor en yakın zamanda doktora götüreceğim sizlerede bir göstereyim dedim
Mom042 Zeynepli1234 ustte kalsin canim bilgim yok ama kuzenlerimde gormustum zarrasiz gibi duruyor hatta bikere instagramda gezerken bi doktorun sayfasinda denk gelmistim ama okumamistim
Fitifiti Zeynepli1234 Sadece bu kısımda varsa endişe etmeyin zamanla geçer doğum lekesi olabilir. Ama vücudunun başka yerlerinde benzeri lezyonlar varsa doktora görünün
Zeynepli1234 emation55 aklıma gelmedi değil . Arkadaşımın bebeğindede var ama benim kızımda fazla o yüzden korktum çok saçlı çok terliyor acaba ondan mı oluyor bilmiyorum ki
Zeynepli1234 MotherQueen ya çok sevindim içim rahatladı teşekkür ederim ama ben yinede bi gösteriyim ne olur ne olmaz 🥰
emation55 Zeynepli1234 zamanla gececk bişi de olablr ilk zamanlar oluo yada doğum lekeside olablr dedğim gbi ama için rahat etmiosa bi göster canm
Zeynepli1234 Fitifiti gözünün üstünde de doğduğunda kırmızı leke vardı onu gösterdim doktora zararsız geçer demişti o geçti acaba onun gibi bişey Mi bu
Miraaayadeee Zeynepli1234 benim kızımda 3 aylık hatta ben doktora sordum canım oda leylek ısırığı dedi yaşlı insanların tabiriyle 😂1 yaşına kadar geçebilir gezmezsede zararsız dedi
Morfrenk Gül(doğum lekesi) aynısı benim kızımda da var. Babasında da var babadan geçer dedi doktor genelde.
Yenidennn Zeynepli1234 evet gösterdim. Büyümezse bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Büyürse Allah korusun herhangi bisey olursa ilaçla tedavi oluyor dedi, benim oğlum doğduğundan beri büyümedi aynı duruyor. 9 aylik oğlum.
yeninesilmom Zeynepli1234 yok göstermedim biyerde okumuştum ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum normal bişey olduğunu okudum ama.