YeldaKuzey Aşçı anne ürünleri kullanıp memnun kalan var mı? Ben bebegime bebek irmiği, bebek tarhanası vs ek gıda için ürünler almak istiyorum. Sizler hangi marka ürünleri kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
dertlikerkenez YeldaKuzey merhaba, aşçı anneden aldıklarımı oğlum sevmedi, Penelope gurmeden aldıklarımı ise severek yedi. Size tavsiyem az alıp önce deneyin, beğenirseniz tekrar alırsınız.
Seherronya YeldaKuzey irmiğini tarhanasını ve bebek bisküvisini kullandım kızım çok severek yedi hepsini. Ürünleri gerçekten güzel tam bebeklere göre
Fdk_42 YeldaKuzey aşçı anne den bebek. Tarhanası aldım canım gayet memnunum hem çorbasını hemde omleti ni felan yapıyorum bebeğim seviyor
Serap11 YeldaKuzey İrmik, muhallebi karışımları, tarhana, bisküvi, makarna, pekmez vs. almıştım. Bisküvi ve tarhanayı yemedi oğlum diğerlerini severek yedi hep. Özellikle muhallebi karışımları güzel oluyor pratik tavsiye ederim :)
YeldaKuzey dertlikerkenez penelope gurme ve ascı anne arasında kararsız kalmıştım bnde. Çok teşekkür ederim🌸☺️
YeldaKuzey Serap11 çok teşekkür ederim kullanan insanlardan böyle olumlu seyler duyunca dha emin olmak istedim sagolun☺️
Nebahat_ YeldaKuzey bende penelopeyi gördüm ınstagramda baya ilgililer ve ürünleride sevilip ilgi görüyor bizimde bir ayımız kaldı ve alerjik bebeğim konuştum kendileriyle onlarla başlayacağım denemelere
SertapHilal Bende çoğu şeyini ordan aldım canım güzel ürünler, bebeğim severek yiyor. Pirinç unu patlak gelmişti, söyleyince hemen yenisini gönderdiler ayrıca ilgililer yani öneririm☺️