Gamzeahmetzeynep Bizim. Bebe de 2700 doğdu şu an tam 5 aylık . Bugün tartıldık 8300 çıktı boyu 70 cm çıktı . Dedi ki 9 aylık bebe boyutunda . Korktum yA çok mu ilerde çok mu anormal sizce bu yA (bu arada annem de hala ,zayıf bu bebe diyo sizinki gibi ) :/
Emelmirac Gamzeahmetzeynep 9 degil de 7 aylik. Oglum 7 aylik 8 kg ve 70 cm ayina gore tam ortalamada hatta biraz daha kilo alabilir persentil tablosuna gore. Bnce saglikliysa takilmayin eskiler yurumeye baslayinca verir derler
Gamzeahmetzeynep Emelmirac maşallah iyiymiş bebişiniz ne güzel . Ya aslında bakınca öyle 8300 gr durmuyo uzun boylu . Tedirgin olmuştum yüne de sağolun 🌺
Ogullarinaasikanne Morfrenk 6.aydan itibaren pirinç unu veddim hicte pof sismedi tatlım. Ayrica koskoca doktorumuz ek gidada bahsetti verin diye kac prof okudum burda verilmesi gerekir dedigini. Eee ??
Morfrenk Ogullarinaasikanne 2 aylık 5 kilo bir bebek. Zayıf gelir tabi eskilere yazmışım ESKİLERE. 6. ayda ne verdiğin beni ilgilendirmiyor dediğiniz gibiyse bende araştırdıktan sonra veririm zaten
Ogullarinaasikanne Morfrenk fazlaca sert bir yorum olmus neyse arastirip verip vermeyeceğiniz de beni ilgilendirmiyor güzel anne saygılar ✋
Leventin_annesi Sinemisssss benim oğlumda 2 ay 15 günlük 5. 200 gram çok iyi dedi doktorumuza herkes sağlıkçı olmuş boşver güzel anne gayet iyi kilosu
Duygusalanne Morfrenk Zayıf olduğunu söyleyenlerin eski olduğunu yada pirinç unu verdiklerini nereden anladınız. 😂😂😂
Morfrenk Duygusalanne hanımefendiyle özelden konuştuk, yıldızname açtım ona dedim senin bu başındaki büyükler yok mu. Of of… Yav tahmin ne biliyim Bee üf😂
BrcnBlgn Deletedmom78654 Bende anlamis deilim bu insanlardaki bu dayatmayi nasil bir piskolojideler anlamiorum pirinc unu yien zehirlenio aman pirinc unu yiosa onun kilosu pof bos bi kilo ne bu zihniyet anlamiorummm
NSZA2020 Sinemisssss benim bebegim 38+4 de 2980gr doğdu 2 aylık kontrolde 5 kiloydu doktor gayet güzel dedi sen boşver o boş konuşan insanları
BrcnBlgn Mom-mom Alerjiye bagli beslenme reddi var asla hic birsey yutmuo beslenmio ancak aglatip bogazina fiskirtarak beslioduk mamayi yada anne sutunu koyulastrip pirinc unuyla yedirmemizi onerdi pirinc unu sindirim acisindan uygun goruldu alerjik oldugu icin beslenmedigi icin gelisimi durdu kalori takviyeleri yapilldi ama hala gelisimi geri suan 21 aylik 8 kilo asla hala beslenmio yutmuo hersei tukuruo
Kerimaydeniz91hotmail Sinemisssss Bnm oğlum gibi 3500 doğdu ama yenidoğan yoğun bakım da kaldı üç gün oda kilo verdi muhtemelen çünkü sütü mü hiç emmedi koviddim dye hatta sarılık olmuştu. İlk aşısında dört buçuk kilo çıktı ikinci aşısında 5.100 gram çıktı kiloları aynı .