bndrmela kızım 1 yaşında doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ne pişik ne sızdırma yaşadım
MugeAtlas mozaik prima pure kesinlikle, pahalı ama hiç bir sorun yaşamıyorum. Gündüz prima premium care, gece pure takıyorum. Sabaha dağ gibi şişmiş oluyor ama ne rahatsız ediyor ne taşırıyor
mozaik MugeAtlas prima pure alayım mı diye düşünüyordum. En azından geceleri kullanırim. Hasta olmasın yeter ki.
Ayyucebanu mozaik prima aktif bebek de aynı işlevi görüyor hiç sızdırma yaşamadık sleepy yüzünden her gece üst değiştiriyordum altı aydır primaya geçtim bir kere sızıntı olmadı
Alpgdd Oğlum 30 aylık oldu hala sleepy kullanıyoruz gece gündüz. Külot bez kaç numara kullanıyorsunuz. Bazen çocuklar zayıflıyor. Numara küçültmek gerek. Oğluma 6 kullanırken bi iki paket cırtlı 5 kullandım arada.
mozaik Alpgdd 11.5 kilo 4 numara kullaniyorum. Sleepy kalıpları küçuk diye 5 numara almıştım. Külot bez. Yanlardan başladı sızmaya .Haklı olabilirsiniz. Büyükte geliyor olabilir. 1 yaşına kadar sıkıntı olmamıştı
Aet mozaik kesinlikle prima premium care iki sene kullandım ilk oğlumda hiç sızdırma yaşamadım şimdi ikinci oğlumda da primaya geri döndüm
Damlisss Sleepy normal bezi de molfix in normal bezi de sızdırmıyor bizde. Molfix külot bez çok sıkıntı gün içinde bile sızıyordu ama sleepy en azından gün içinde kullanıyor gece de molfix var elimde şuan cırtlı onu kullanıyorum 😊