ArzuOguz NNF19 Ömer Baybars 💙 eşimle tanıştığımızdan beri Hayalimizde ikimiz koyduk Ömer : Hz Ömer den geliyor + Amcamızın adı birde Baybars : Kıpçak Asıllı Memlük sultanı + Kaplan + varlıklı zengin korkusuz kimse demek 💙💙
gamze94 NNF19 Ben düşündüm birlikte onayladık bir anlamı yok hoşuma gitti ve soyadı ile uyumlu olduğu için istedim… ❤️ Tuğra TARAKÇI🥰
Betulozan Çağatay ☺️ Ben Atalay çok istemiştim ama babayı ikna edemedim ortak bir kararla çağatayı verdik ☺️
Birqul İsmi OVA 🥰 yedinci koğuştaki mucizeyi sinemada birlikte izlemiştik. Kızımız oluRsa adı ova olsun demiştik. Çok şükür öyle de oldu🙏🏻❤️😍
Lidya21 NNF19 Lidya 🥰 Eşimin ablasının eşi söylemişti daha cinsiyeti bile belli değildi ama benim hoşuma gitmişti benim ismime de uyumlu diye koyduk ☺️
Elifadakrt NNF19 elif ada.. elif annemin ilk çocuğu doğduktan kısa bir süre sonra tetanozdan dolayı vefat etmiş o yüzden ben koydum ki bana cok duru bir isim gibi geliyor. Ada yı eşim istedi hic itiraz etmedim bir anlamı yok eşim için
Fundakara NNF19 Metehan koyduk eşimle beraber birçok isim arasından en çok bu ismi yakıştırdık her ay farklı isim bulduk ve son ayda bu isme karar verdik 🥰
spynrc NNF19 Kızımızın ismi Aybala 🌸 eşim sevgililik dönemimizden beri bu ismin hayalinde olduğunu ilerde kızı olursa bunu koymak istediğini söylüyordu, ben de kırmadım hoşuma da gitti koyduk 😊
Esmalp NNF19 Alparslan koydum ben arslan ismini cok seviyordum esim de sade arslan olmaz dedi alp de o koydu oldu Alparslan 💙