Meflug Karamel20 tek aslında ikizlerimi erken doğum sebebi ile kaybettim. Ateş de erken doğdu ama savaşçı çıktı oğlum 🧿🥰
bilgemira NNF19 bilge mira kızımın adı mirayi ben bilgeyi esim koydu sayilir aslinda bilgeyi kiz kardesim soyledi esimde koydu ikimizin bas harfleri ile isimi oldu kızımın 😊😊
1anne1bebe NNF19 oğlumun ismi Göktuğ Kayra . Göktuğ’yu ben koydum Kayra’ yı babası Göktuğ gök renkli demek Kayra ise Allah tarafından gönderilen iyilik lütuf demek
Cigdemsenol NNF19 Kızımın adı Mavi 💙 İstedim ki dünyamın en güzel rengim olsun. Ona hep sana gökyüzünü anlatıcam dedim hamileyken. Gökyüzü gibi, deniz gibi olsun istedim 😍😍 Öyle güzel kelebek hislerle Mavi koydum işte 💙💙
Pamukkiz NNF19 serra ♥️ Happy mom da bebeğimi öğrendiğim gün isim uygulamasından cark cevirmiştim serra cıkmıştı cok begenmiştim eşimle karar verdik koyduk anlamı o yüzden bizde büyük 🥰
Huzurum41 Değişik İsim Arayış İçindeydim Farklı Olsun İstedik Hep Ağzımda Aras İsmi Vardı Bebeğimin İsmini Annesi Olarak Ben Koydum Umut Aras🤱🏻🍼🍼
Rimaninannesi -Rima kızımın adı ❤️anlamı dişi Ceylan yavrusu bizim de soyismimiz Ceylan böyle bir isim tercih ettik o yüzden 😀
Yagmuralmila NNF19 almila kırmızı elma demek mula eski Türkçede elma demekmiş günümüze almila dan gelmiş.. ismin karakteristik özellikleri ise kerndine güvenen sanatsal faaliyetlere yatkın tuttuğunu koparan ailesine düşkün tipler oluyormuş .. ☺️