kayranin_annesi NNF19 KAYRA oğluşumun ismi anlamı ise; Allahın yardımı ve iyiliği demek.. Ama başına ARAS koyucam inş 🤲🏻
Arelimm NNF19 7 aylık ve 2 hafta hamileyken kızım değil oğlum olacağını öğrendim 😂 kız olsaydı Asel olucaktı ben secmişdim.. çok şükür sağlıklı bir paşam oldu. Arel Ömer 💙💙
gamze48 NNF19 Zeynep ismini eskiden beri çok severim bebekliğine büyüdüdüğünde iş kadını bi hanım olduğunda çok yakışacağını umuyorum Anlamı(babasının süsü) da çok güzel o yüzden kızım Zeynep 😊
Sehertatar NNF19 tanem 💞 babası koydu birinde denk gelmiş duymuş çok hoşuna gitmiş bende sevdim koyduk ☺️
DerinMelekAnnesi NNF19 Derin Melek (Melegi esim istedi esimin annesi yok babannesi annelik yapmis vr babannesinin adi saygi duydum Derinide benim erkek kardesim koydu) Deniz Mira (Denizi ben koydum. Ilk cocukta benim kardesim koymustu ismi 2.sindede esimin kardesi koysun istedim ayrim olmasin diye oda Mirayi koydu) :)
Emilyzh Eşimin çocukluk hayali ananesinin ismi ve benim evlendikten sonra dinlediğim bir sohbette hayatından etkilendiğim bir hanım sahabenin ismi birleşti ☺️ve ortaya Zeynep Hifa❣️çıktı, çok içimize sindi.
Caglacilek NNF19 çilek liya koyduk eşim küçüklüğünden bu yana hep çilek olsun istemiş bende dalga geçerler diye Liya ekledim..