Zynpkumsal NNF19 biz lise aşkıyız eşimle lisedeyken birgün evlenirsek kızımız olursa adı kumsal olsun demiştik Allah’ım nasip etti çok şükür 🙏
Melike_01 NNF19 Eylül Erva😍 eylülde tanıştık ve evlendik o yüzden Eylül olsun istedik erva da hoşuma gidiyor du kattık 🤗
Gulcansckn NNF19 9 yaşındaki kızımın ismi Yağmur Tanem, 1,5 yaşındaki kızımın ismi Gece, 3 aylık oğlumun ismi Toprak 🥰🥰🎈🎈
pogcayanakannesi NNF19 çınar 🧿💙 Eşimle koyduk. Adının anlamini tasisin diye. Ailemis saglam olsun diye
Esra1991 NNF19 Zeynep Ada koyduk, Zeynep i babasi istedi Babasının süsü, değerli taş, mücevher anlamı, Ada yi da ben istedim ♥️
Seyda_shn Liya ben koydum eşimde beğendi tabi prematüre 24 haftalık doğdu kızım sabır anlamına geliyor sabırlı demek ismini taşır sabreder bizi bırakmaz diye koydum
Sermest NNF19🤍 Lorin 🤍eşim ve ben koyduk hiç kolay değilmiş isim bulmak gerçekten bebek olmadan önce şunu koyarım bunu koyarım diyorsun ama olunca karar veremiyorsun bir türlü Lorin de doğumuma son bir hafta kala kesin karar verdik öyle karşımıza çıktı bian da kulağımıza hoş geldi koyduk bu arada Kürtçe bi isim anlamı da aydınlık demek😊
Ahlemim NNF19 oğluşum Ömer Asaf kızım da Ahlem ikisini ben buldum eşim de beğendi birlikte koyduk sayılır👍