Doga0202 NNF19 bir gün bir kızımız olursa adı Duru olsun demiştik. Ama yakın çevremiz bizden önce davranınca ve etrafımız Duru bebeklerle dolunca vazgeçtik🤷♀️ Şimdi bir kızımız var ve adı Doğa🍀❤
Ozbek42 NNF19 emir siraç oğlumun ismi 🥰 emiri ben koydum siracı babası.. siraç etrafına nur saçan kişi demekmiş ☺️
Ahlastoprak NurrC bizim bebegimizin ismi de Ahlas Toprak 😊 Sevgiliyken toprak ismini düşünürdük hayal ederdik bir oğlumuz olursa adını toprak koyacağız diye . Sonra ben Ahlas ismini de çok beğeniyordum ikisi birden oldu
ozgedumanacik NNF19 Masal 🍂 Eşimle evlenmeden önce bir sohbetimiz esnasında bana “Bizi masallaştıracağım, sonsuz ve mutlu bir masalımız olacak” demişti. 1,5 aylık kızımız var şimdi, ismi Masal 🥰
ikiPrensesAnnesi20 NNF19 ben koydum kızıma isim erkek olursa da eşim koyacak adını “Azra Melis” koydum adını
Damladamla1 NNF19 İdil Karen kızımın ismi İdil’i babası koydu hoşuna gitmiş bende beğendim yanına isim ararken bi kaç isim arasında kararsız kaldık doğumda sen karar ver dedi eşim ve İdil Karen oldu 🤗 🤭
yademila-48 1anne1bebe ikiside zorluklarla karşılacak bir isim başarı şansı düşük ama göktuğ u kullanmaya çalışın
Ayazalpinannesi NNF19 oğlumun adı Ayaz Alp eşim hep Ayaz ismini çok beğenirdi oğlumuz olursa ayaz koyalım diyodu çok şükür Allah nasip etti eşim Ayaz’ı koydu bende Alp koydum 🥰
Pozitifanneee NNF19 Vera 💓 canım yavrumun adı 🐣 eşimle birlikte koyduk birçok dilde anlamı var inanç,güneş, inandığı gibi yaşayan günahlardan sakınan 🤗
Handekubra NNF19 Lavinya Buğlem koyduk ikisini de ben buldum eşim beğendi sen ne istersen o olsun dedi anlamları da çok güzel Lavinya hayaldeki muhteşem sevgili demek Buğlem Cenneti müjdeleyen melek 🍃
prensinveannesininguncesi NNF19 yağız ❤️ Hep hoşuma giderdi.Hep çok beğenirdim .Oğlum olacağını öğrendim eşime söyledim oda kabul etti