Aylaayla NNF19 yaman aren koyduk.Kızım yağmur azra,oğlum yağız yiğit buda süpriz yumurta yaman aren.Hem benim hemde eşimin istediği isimler oldu
Begumcan NNF19 Kızımın adı Ilgın, eşimle birlikte kararlaştırdık (soyadımıza da uysun diye uğraştık) birden fazla anlamı var: Akdenizde bir ağaç, hafif esen rüzgar, serap, hayal
hkubra Sare❤️ eşimle beraber koyduk aslında benim gönlümde Ahsen vardı ama eşim pek sevmedi ama Sare yi ikimizde sevdik🥰
Ksmn NNF19 MİRZA ben koydum nişanlıyken kararlaştırmıştık erkek olursa benim dediğim kız olursa eşimin dediği olucaktı ☺️
SenaYde Kızımın ismi Yade 💞 çok hoşuma gitmişti eşimin aklındaki isim farklıydı ama beni kırmamak ıcın yade koymaya karar verdık🙈
Serenity1 NNF19 Eylül 🧡 babasının doğum tarihi ve tanıştığımız ay olduğu için ismi eylül 🧡 ama kasımda doğdu 😂
Smyslh Serenity1 aaa tevafuğa bak 😁 bizim kızın da adı eylül. Anlamı evlendiğimz tarih 🥰 tarih olarak eylül ayı belli olur olmaz bi kızımız olursa adı eylül olsun dedm tm dedi eşim 💁🏻♀️ ama tabi mayıs ayında doğdu 😂 Eylül Rana pamuktan prensesim 👧🏻💗🤱🏻
araf12 Oğlumun adını eşimle birlikte kararlaştırdık 🍯Araf ali🧸 kızım olursa 🌸 Eflin meva🌸 koymayı düşünüyorum
iremezgi NNF19 Mete Selim 🌼 Eşimle beraber koyduk. Hem ismi sevdiğimizden hem bu ismi taşıyan hükümdarlar gibi ve isimlerin anlamı gibi bir karakteri olsun istediğimizden koyduk 😊