tuuchenaz NNF19 Benim kızımın ismi de Asel Naz 🥰 Avukat tanıdıklarım çok dediler ‘Naz koyma, hiperaktif olur’ diye inanmadım koydum. Ve evet çok hareketli bi kızım var, pişman mıyım asla 😂
Rbashn53 NNF19 kızımızın adı. BeyRa 😇 BEYtullah RAbia nın ilk hecelerinin birleşiminden oluşuyor. Bizim için çokça özel 😇 düğün arabamızın arka camın da dahil olmak üzere her yere yaZdırdığımız isimdi. Şimdi dünyamızı aydınlatan kızımızın ismi🌺
081220 NNF19 Aynen öyle 😂şahsen ben olsam bakmam ama eşim tek çocuk ve kayınvalidem in hoşuna gider diye düşündüm eşime önerdim o da mutlu olunca kesin karar verdim 🥰🥰 tabikide belisi dahaok kullanıyoruz😂😂
DuruAlcin NNF19 Kızımın ismini eşime bırakmıştım. Eşim de bana jest yapıp ilk ismini beni görenlerin hitap ettiği bir isim koydu. ikinci ismini de kendi koydu. kızımızın ismi Duru Alçin 🐥🧿
elfymn Lilmom happy mom da kullanıyo musun canım ben hala kopamadım ordan 😅 ordan beğendiğim postlara etiketlerim seni kullanıcı adını Verde 😂
Elifnazli NNF19 Narmina benim ana annem, Elif Nazlı kayınvalidem, Eyüp Aybars eşim Eyüp ben Aybars anlamını araştırdım çok beğendim
Ebruatktrk NNF19 erkek olursa babası kız olursa ben koyucaktım erkek oldu babamız koydu ismini. Koyu Beşiktaşlı olduğu için Kartal istiyordu önüne de rahmetli babasının ismini ekledi Yunus Kartal oldu 🦅
Yunusemrem15 NNF19 Doğacağı güne kadar ismi farklıydı ama doğduktan sonra eşimle yunusemre koymak geldi içimizden. Görev sebebiyle lojmandayiz bizden önce burda kalan diğer iki imamda ilk oğullarının ismini yunusemre koymuş bize de köylüler söyledi.Çok şaşırmıştım bunu duyunca 😊