denizyildizi [silindi] ilk defa duyuyorum ben hergün yıkıyorum. 4 aylık oğlum. Arada bazen 1 gün yıkamadan geçirdiğimiz oluyor. Günlere takılmayın bence bebişleri bol bol yıkamak en iyisi. Eskiler demiş ya bebekler su ile büyür☺️
Adensu [silindi] ben hic duymadim boyle birsey iki gunde bir yikiyorum gun farketmitor sadece ikindi ile aksam ezani arasinda kaynanam yikamama izin vermiyor bas agrisi dururmus diye ya gunduz yikiyorum ya gece ama carsamba ne alaka annenize sorsaniza peki neden yikarsam ne olur diye verecek dogru dduzgn cevabi yoktur cunku onada oyle soylemislerdir
[silindi] Adensu 3 harfliler çarşamba günü yıkanıyormuş bebek onların keyfini bozarsa musallat olurlarmış😂 Ya sadece annem değil herkes bu düşüncede
Adensu [silindi] hic duymadim valla ilk defa duydum aslinda kaynanam koy insani boyle seyleri bilmesi lazim ama hayret kacirdigi bir hurafe olmus :) cidden dogrulugu merak ettik
Omurbuglem [silindi] madrm öyle ki inanıyorsun ki ben inanmıorm rabbim kücück meleklere böle bsye izin verirmi ? Ama inanıosanda nas felak oku hcbsy olmaz Allahın izniyle :) yıka cocgnu yazık günah
Mom084 [silindi] Allah rızası için inanmayın şöyle şeyin iman temizlikten geçmiyor mu istediğin an istediğin saatte yıka bu temiz suyu da böyle şeyler düşünüyorlar ya sinir oluyorum
Adensu [silindi] diyim bari kaynana kaynana carsamba gunu bebek yikanmazmis neden soylemedin bana diye :)))
Sarelim [silindi] ay şimdi anneme sordum, o da babaannem dogrusu GUN yıkanmak dermiş anneme, sebep ne dıye sordum gelinlik yada damatlık yakısmazmiş bebege 😂😂😂😂
demir1717 [silindi] 73 yaşındaki ananem 5 çocuğunu ve 60 yaşındaki kayınvalidem 2 çocuğunu her gün yıkamış. Onlara sordum bunu arayıp, zira hiç duymamıştım. Safsata saçmalık dediler. Bende her gün yıkarım oğlumu. Bende her gün yıkanmışım bu arada.
elmasekerim [silindi] hadisi şerife göre hayırlı işlere çarşamba başlamak iyiymiş:) şunu unutmayın ve duyduğunuz her hurafede aklınıza gelsin : “İslam dininde uğursuz sayma yoktur; hayra yorma vardır. Safer ayında uğursuzluk yoktur, baykuş ötüşünde uğursuzluk yoktur...” hadisi şerif
Minikpofuduk [silindi] bebeklerimizin bakımlarınıda mı günlere gore ayarlıycaz 🙄 yok artık iki gunde bir yıkarım ister carsamba ister baska gun lutfen boyle sacma seylere inanıp da bebeginizi ozel gun ayarlamayın