buse0645 Bebeğim 49 günlük göz muayenesinde doktor gözünde leke oldugunu söyledi tekrar kontrole çağırdı 2 hafta sonraya başına gelen var mı ciddi birsey mi acaba
Mom042 buse0645 bizimde vardi nokta seklinde bir kan damlasi gibiydi doktor nromal dogum yapan annelerin bebekelrinde olur dagilir demisti oyle biseyse gecti bizimki
Gokceylul buse0645 bana da kızımın göz akında leke varmış gibi geliyordu. Ama doktor muayene sonrası o leke değil göz damarları demişti. İnşallah senin bebişinde öyledir 🌸
buse0645 Hilalburaydoruk yok hayır şeker yüklmeside yaptırmıştım normal çıkmıştı size herhangi bir tedavi verildi mi kötü birseymiymis bilginiz var mı carsamba gunu tekrar kontrolumuz var bizim detaylı ogrenecegim bu sefer insallah
buse0645 Belinaysmom onu söylemediler bebegim cok aglayınca tam konusamadım bende carsamba günü ayrıntılı olarak soracagım insallah leke olması ciddi birsey mi
buse0645 Gokceylul insallah goz merceginde varmis bizim insallah gecer zamanla gormesine falan hic bir engeli yokmus cok şükür. Cok tesekkur ederim
Biscolataerkegim buse0645 Nasıl gözle görülür birsey mi? Benim oğlumda da var göz kontrolünde birşey demedi doktor
buse0645 Biscolataerkegim gozle görünmüyor göz mercegindeyymis ben gibi dusun dedi gormesine hic bir engeli yokmus hicbir hastalık sebebi degilmis takip edilecek insallah bizimde zamanla gecer
Hilalburaydoruk buse0645 bugun detaylı bakıldı kendiliğinden geçmiş 3 ay sonra tekrar kontrolle gideceğiz
Biscolataerkegim buse0645 Aa farklıymış sizinki bizim gözün beyaz yerinde ben gibi gözle görülür birşey
Gokceylul GizmofizmoE nasıl desem sanki mürekkep lekesi böyle beyaz bi yere dökülmüşte üstüne su damlamış dağılmış gibi ama silinik düşün