Aselduru88 Bebeğiniz ilk ne yaptığında şaşırdınız ve neler hissettiniz kaç aylıktı.. Kızım 6 aylık gel gel yapmayı öğretiyorum ilk bebeğim sanırım yaptığı an heyecandan bayilabilirim 🙈
Mom070 Aselduru88 40lı zamanlarında elimdeki çıngırağı sağa sola götürüp gözüyle takip etmesini bekledim. Takip etti ama nasıl mutluyum. 😂
Zekimurendebizigorecekmi Aselduru88 3 aylık falandı bebeğimi severken burnumu böyle çeke çeke seviyodum bi baktım taklit ediyor orada hem çok çok şaşırmıştım hemde çok sevinmiştim 🙏🏻☺️ Videosunu nerdeyse herkese de izletmem cabası 🤣
Aselduru88 Zuhal1414 benim kızım da 4 aylık döndüğünde çok mutlu oldum ama böyle gel gel alkış filan ne zaman yapar çok merak ediyorum ❤
Aselduru88 Zekimurendebizigorecekmi ay benim kızımda onu seviyordum ve eliyle yüzümü sevdi şuan hâlâ yapar ama o sevme saç çekmeye dönüştü 🙈
Denizkizimm Aselduru88 3 ay 9 günlüğüz yaklaşık 1 saat önce ilk defa sesli gülmesine şahit oldum, tabii göz yaşlarıma hakim olamadım…. Nasıl güzel duygularmış bunlar 😍
Aselduru88 Denizkizimm kahkahaları ömre bedel ❤❤ 6 aylık kızım ilk kahkasini 4.ayda atmıştı okadar zorladım ki güldürmek için ama şuan iki ce ee yapınca keyfi yerindeyse basıyor kahkahayı 🌸
smyra32 Denizkizimm benim kızımda 2 aylık olmasına tam 7 gün varken koltuk altından burnumla gidiklamistim sesli gülmüştü.. şuan 2 ay 7 günlük olduk bir daha yapmadı hergun deniyorum .. tam da video çekerken gülmüştü dönüp dönüp izliyorum 🥰
Denizkizimm Aselduru88 Allah hayırlı ömür versin🤗 bende çok zorladım ama gülmedi bir daha 😃 sabırsızlıkla bekliyorum o günlerii 😍
EmineYilmaz Aselduru88 9-10 aylıkken alkış dedim birden alkış yaptı durdu bi daha alkış dedim bi daha yaptı Meğer bizi o zamanlar anlamaya başlamışlar bile bişey anlamıyorlar diyoruz da anlıyorlar 🥰
Aselduru88 EmineYilmaz ben şuan gel gel yaptırmaya çalışıyorum 6 aylık inşallah yakın zamanda yapar çok hevesliyim🙈