duygu00 denizdekibulut ooo iyi iyi maşallaj benim bebeğim daha 6 aylık inş o zamana gelince bizimde öyle olur 🥰🥰
021403 HappyKids Bebegim 6 aylik gunduzleri her 3 saatdan bir uyur ancaq gece saat 11 gibi uyuturum sabahda saat 8 gibi uyanir
Tazeannecik9292 Esraaaates merhaba benimde 17 aylık . Bebeğiniz 1 buçukta uyanıp aksam 8 buçuğa kadar dayabiliyor mu ? Ben en fazla 4 saatte bir uyutuyorum gündüz iki uyku yapıyor hala
Esraaaates AysuClk Allah kolaylık versın valla 🙄 hem ayakta sallayarak hem aspıratör sesi zor olsa gerek
AysuClk Esraaaates Eşim çok sabırlısın of bile demiyorsun diyor 😂 Pozitif bir insanım ondan sanırım zor da olsa enerjiğim yıkılmıyorum ayaktayım🤜🏻😂
Seyhan06 HappyKids 2 ay 13 günlük uyku saati kafasına göre 😂😂 gece 1den 5 arası güzel uyuyo sonrası birer saat arayla kalkıyor🙈
PrensesimDuru 6 ay9 günlük. Gündüz 3 uyku yapar ama 3. Uykusunu akşam 6-7 gibi yapar. En geç gece 11 de uyur. Gece saat başı 194829482949 kez uyanır. Özellikle 3-4 arası ayrı bir huzursuz olur. 10 dk da bir uyanır. En geç 9 da uyanır. Kısacası uyku bize haram……
Ayseoztrk57 PrensesimDuru 2 uyku yap sabh 7 gbı günümüz baslar 10 ılk yatış 11 kllr 2 ikinci yatıs 4 de klkr 7 akşam yatıs bde byle dne derm
Arasannesi HappyKids 11 ay 18 günlük. Sabah 09:00-09:30 arası kalkar.öğlen uyukusu 12:00-13:00 arası olur ve 1 bucuk saat kadar uyur. 2. Uykusu 18:00 da yine 1 bucuk saat uyur.gece de 22:00-22:30 saatlerinde uykuya geçer
RabisSerra HappyKids •8 aylık Gün içinde 2 sefer 1.5-2 saat uyur Gece de 9-10 gibi yatar 8 de kalkar yani 10 saat 🙈 gündüzleri de toplarsam tahmini 13 saat felan uyuyor toplam☺️
Yesilimm Ervanurumm Merhaba canım. Gündüzleri uyumadığı bile oluyor. Akşam uyuma saatine 1,2 saat kalmış uyutmuyorum uyursa gece geç uyuyor. Senin bebeğin kaç aylık?
Ervanurumm Yesilimm 2 ay 19 günlük uykusu varken uyutmasam hiç durmuyor ağlıyor ne. Yaparsam yapayım uyuyor benimki
Blackcloud Kızım 13 aylık, sabah 10 gibi uyanır, emziririm sonra 12 gibi kahvaltı ediyoruz, gündüz 1 yada 2 kere uyur ama uzun sürmez kalkması🤷🏻♀️akşamda 23 yada 23.30 gibi uyutmaya çalışıyorum gece bir kaç kere kalkıyor, emziririm geri yatırırım.
Aymesefa ikizannesi10 benimde ikizler tam 4 ayligiz. Uyku düzeni oturtmam cok zor oldu ama başardım cok şükür. Ikiside akşam saat 9 buçuk 10 gibi uyuyorlar 3 saatte bir emzirme+ mama ile besliyorum sabah 7 8 gibi ayaktayız. Gunduz de 2 uykumuz var 45 dakikalık.
Kivancinannesi Aymesefa benm bebeğim 14 günlük tek olduğu halde uykusuzluk zor geliyor bana nasıl düzene oturttunuz acaba
Yesilimm Gulsaherkul Aynen canım biliyorum😐 Uyumuyor ki 2 defa anca uyuyor bazen uyumuyor. Gece 23:00 dan sonra uyuyor
Esraaaates AysuClk süper annelik işte yıkılsanda hep ayakta kalmak zorundasın enerjik olmanda cok güzel Maşallah diyelim😍😍❤️❤️
Seda34 AysuClk bendee benim gibi olan varmı diye posta göz geziriyordum kiiii benzerimi buldumm benim bebeğimde gündüz 2 yada 3 uyku yapıyor ama sallanmayı bırakınca direk uyanıyor 1 saat kadar uyuyor gece de 12:30 01:00 01:30 canı ne zaman isterse artıkk sabahta 05:00 gibi kalkıyor
AysuClk Seda34 Ay gel sarılalım ağlaşalım birlikte 😂 Sende benim gibi imrenerek baktın o zaman 9 10 gibi uyuyor yazanları okuyunca 😊 Aman maşallah diyeyim de kıskanmak değil ama özendim yani😊 Senin bebiş kaç aylık
Es-esm Seda34 biri 20:00 de uyuyup sabah 06:00 da uyanır yazmış maşallah ya benimkide uyanıyor .emmeye bazen öyle mirildaniyor
Cnprtk HappyKids 15 aylığız sabah 8,30 ya da 10 da kalkar sürekli değişiyo öğlen 13:00 gibi uyur 1 ya da 2 saat. akşam 11 den önce yatmaz geceleri bazen 9 bazen de 11 saat uyur diş dönemindeyiz düzensiz bu aralar
TazecikAnne22 Cnprtk Geceden sabaha uyanıyor mu hiç? Bizde şuan 15 aylığız ve saatleriniz bize benziyor ama bizimde çok düzensiz ve sabaha kadar çok kere uyanıyor emzirerek geri uyutuyorum. Dişlerimiz çıkıyor malesef şuan olduğu gibi saat 3 ve biz hala uyumadık. Şu dişleri atlatınca düzene girecek mi. Gerçekten merak ediyorum 😔😔
Sonem 7 ay 14 günlüğüz sabah 8 yada en geç 8 buçukta uyanır ilk uykusu 10 da yapar 11 de uyanır uyku araliklarini 2 saatte bir yapıyor öğlen uykusunda bir bucuk bazen de 2 saat uyuyor son uykumuzu aksam 5 de yapıyor 6 da uyaniyor gece 9 bucuk da en geç 10 da uyuyor ama cok sık uyaniyor acaba ayına göre 3 uyku fazlamı 🤔 yoksa uyanık kalma süresi az mi ? Ama 2 saat sonra hemen huysuzlaniyor esniyor
Pinko Sonem 2 uykuya dusebilirsiniz. Biz de yeni dustuk, gece uykusuna 7-8 gibi geciyorlar simdi. Rahat oldu. 2 uykuya dusmek icin araliklari 10-15 dakika acin her gun. Alistira alistira istediginiz saatte uyutun.
Kuzeybey2209 Sonem benim oğlumda 7 ay 16 günlük 2 saatte bir uyur gece uykusunu 10-11 gibi geçiyor ama gece sürekli kalkıyor 🥴
Sukufem Sonem gündüz uykularını 2 yapabilirsiniz bebeğim 6 ay 26 günlük 7.30 uyanış ilk uyku 10-11.30 İkinci uyku 14.30-16.30 olarak düzenledim işe yarıyor gibi
Gokce2509 4 ay 27 günlük kızım sabah 8 gibi emzirip işe gidiyorum benden sonra uyanıyor bazende saat 10 a kadar uyuyor…gündüz 3 defa 30 dk 45 dk anca uyuyor 8 gibi işten geliyorum ve gece 12 ye kadar ara ara emzirip birlikte Zaman geçiriyoruz 12-12 buçuk gibi gece uykusuna yatar 5 yada 6 da meme için uyanır tekrar yarar
theAna HappyKids 3 aylık. Akşam 8.30 da uyuyor sabah 7-8e kadar. 3 saatte bir emziriyorum. Gündüz de 4 5 defa uyku yapıyoruz. Günden güne değişiyor tabi. 🤦🏻♀️
Lalezlal AysuClk bende size sarılabilirmiyim 😭9.25 günlük gece 12 1 gibi uyur gece 4.30 mamaya kalkış sonra yatış sabah 9.30 10 gibi uyanır 12 ilk uyku yarım saat 3.30 ikinci uyku yarım saat 7 üçüncü uyku yarım saat