Busranisa Varmı kullanan kızıma hipp yulaflı kullanıyorum severek yiyor 6 ay 17 günlük siz hangi markalar kullanıyorsunuz ya da tavsiye ediyor musunuz etmiyorsanız neden
Ikrazumra19 Busranisa ben hic kullanmadim evde bir kac kere kendim yaptim ama hazir hic almadim 2 cocugumda da
Ozlemooo Busranisa herobaby alıyorum ben cok seviyor icine bazen haşlanmış armut elma ve muz ceviz ekliyorum öylede cok seviyor
Busranisa Synmannesi sade daha cok seviyo canım ya ama artık pekmez koyuyorum gene yiyor. İçine muz ve elma koyup denedim sevmedi puding kıvamında yapıyorum iki tatlı kaşığı mama gerisi kıvama gelene kadar su sen nasıl yapıyorsun
Busranisa Ikrazumra19 Ben onu hazır gıdadan saymıyorum sonuçta o besinlere de ihtiyacı var diye düşünüyorum Birde alerjik bir bebek her şeyi veremiyorum
Ozlemooo Ikrazumra19 hazır alınca ne oluyor mesela zehirlenmis mi oluyor bebeklerimiz o ürünler bize gelene kadar nelerden geçiyor umarım araştırıyorsunuzdur bu kdar titizseniz
Synmannesi Busranisa Canım ben de sade yapıyorum bazen hurma haşlıyorum kabuğunu çekirdeğini alıyorum bilendir yapıyorum karıştırıyorum seninki gibi yapıyorum
leylzd Busranisa bende hipp kullaniyorum, ama her sabah farkli cesit veriyorum, pirincli, yulafli, tahilli
Balkupum2505 Busranisa hero beybi kullaniyorum severek yiyo içine yiyebilecwgi meyvelerden falanda rendeliyorm
Ozlemooo Busranisa benim kızım 10 aylık dene tabi alerjisi vs yok ise ben sarımsak döveceginde eziyorum yağıda cıkıyor güzel oluyor hem omega3 alms oluyor bebekler hemde doyurucu yağ eklemis oluyoruz🌺😊
Busranisa Ozlemooo hım hiç aklıma gelmedi böylesi deniyim ya yeterki sağlıklı besin alsınlar cok sağol🌸
Ikrazumra19 Ozlemooo ben zehirliyorsunuz dedigimi hatirlamiyorum sadece almadgimi soyledim almak zorundamiyim hayir herkes uorum yapmakta ozgur mu evet
Busranisa EdaDeniz canım ben 2 tatlı kaşığı mamaya muhallebi kıvamına gelene kadar su koyuyorum genelde yarım çay bardağı oluyor cok yemiyor cnkü 10 kaşık anca