Kardelenefe Kizlar ek gıdaya başladık doktorumuz peynir de vermemi söyledi tuzsuz labne veya lor şeklinde hangisini önerirsiniz sizin kullandığınız hangi marka 🌼
Cinarefe Kardelenefe bende yeni başladım canım migros ta bio gurme markası labne var onu kullanıyorum çok güzel. Bir de muratbeyin lokum peyniri var akşamdan suya koyuyorum 1 küpü sabaha yediriyorim çok güzeller 😇
Kardelenefe EmineYilmaz evet öyleymiş ama oğlum fırsat vermiyor yapmama akşama kadar beraberiz yanından ayrilamiyorum 🤗 yemek yemeye zor fırsat buluyorum
Elfida-10 Kardelenefe her zaman evde yapmama zaman kalmıyor maalesef güvendiğimiz bir şarküteri var oradan alıyorum canım
EmineYilmaz Kardelenefe süt kaynarken limon sıkın hemen kesiliyo Süzme peynir alıp yoğurt mayalar gibi içine koyun labne oluyo ama zaman yok derseniz ki benimde bazen olmuyor eve Pınar marka alıyorum onu veriyorum 💓
Nohutannesi Kardelenefe ‘zamanın olmazsa; tahsildaroğlunun lorunu öneriyorum ben’dedi doktorumuz. Dilerseniz siz de onu kullanabilirsiniz
Kardelenefe Zeynep_3567 bilmiyorum ki canım bizim doktorumuz kahvaltı menüsüne ekledi yumurtayla felan karıştırıp vericem
Polio Kardelenefe bizim çocuk doktorumuz labne ve lor peynirini peynirden saymıyoruz yanı besleyici değil. Farklı tatlar dokular tatsın diye verebilirsin ama yararı olmadigini bilmelisiniz demişti. Beyaz peynirle başladım o yüzden öyle de devam ettik.
Nohutannesi Polio yararı yok mudur bilmiyorum ama bence haklı. Peynir öyle 5dakikada yapılan bir şey değil. Peynirden sayılmazlar yani
Polio Kardelenefe Pınar, sutas falan verdim. Geceden suya koyup tuzunu aldım. Daha organik markalarla denemek isterdim ama bizim burada yok. Ekici peynirin kıvamını beğeniyorum bu aralar Ekici veriyorum.