Elisamn canım şöyle yaptım detaylı anlatayım sana şimdi infatrini 2 kutu içirdim 24 saatte ama mesela sabah 8 açtım ya diğer sabah 8 e kadar bitiriyor .. şimdi sabah kalkıyor 6.30 da mama veriyorum içiyor onu infatrini yani başka mama kullanmıyorum sonra 7.40 gibi uyuyor o zaman biraz daha içerse içiyor 10 a doğru uyanıyor kahvaltı hazırlıyorum işte yumurta her sabah peynir doktor cici bebe de ver kilo aldırır dedi ⅚ tane infatrini ile ıslatıyorum pekmez tahin özellikle tahin çok kşlo aldırıyor yediriyorum bunları işte öğlen uyuyor uyurken içerse biraz daha mama içiyor .. uyanıyor 2 gibi çorba ama kıymalı her çorbasına kıyma et suyu bide ekmek doğruyorum (o da çok kşlo aldırıyor ) yanında yoğurt bu arada kahvaltıdan sonra nutrigen üzüm veriyprum şurup o çok etkiledi sonra ikindi gibi uyurken içerse yine içiyor mama uyanınca ceviz muz tahin veriyorum ama ara öğün değişiklik gösteriyor ama her gün muz veriyorum o da kilo aldırıyor sonra işte akşam 9 da uyuyor ben 10 gibi kaşık mama yapıyorum uyandırıp yediriyorum gece o uyanmazsa BİLe mama tıkıyorum ..böyle böyle midesi genişledi .. çorbasına irmik koyarsan ekmek doğrarsan kilo aldırıyor koyu kıvamlı yap bide sonra tahin ceviz aşırı bide dediğim gibi nutrigen üzüm kusura bakma uzun oldu ben çok muzdarip olduğum için yardımcı olmak adına detaylı anlattım muhallebilere biraz infatrini karıştırabilirsn sabah kahvaltıda sen kahvaltsunu yaptırırken eline ekmek ver kemirsn..doktor bana her şeyi yedirebiliran dedi ciddi kilo sorunumuz vardı