CeyNur SieisteineMutter tam hatırlamıyorum ama 5 6 sene once aptamil de hata yapmıştı ve butun haperlerde gazetelerde duyurulmuştu ama aptamil hala satışta
CeyNur Bide şoyle duşunun ben ilk cocuguma aptamil vermiştim doktorum tavsiye etmişti bende iyi Bi mama oldugunu duşunuyordum sonra aptamil hakkında cok haberler yapıldı falan filan ben cok uzuldum ama olan olmuştu şimdi 5 ay 4 gunluk kızım var kesinlikle aptamil kullanmam yani zararın neresinden donsen kardır zararlı oldugunu bildigim icin kullanmıyorum kaşık maması da dahil
Mervebtnrr CeyNur bende 3 ay verdim hipp kutusu değişince kızım sevmedi 5 gün oluyo bebelac gold a geçtim severek yiyo suan
Sarelim CeyNur mama ne kadar çok tutarsa rakip fırmalar yalan beyan atarlar. İnanmayın piyasanın en iyi devam sütüdür. Allah aşkına çocuklarınıza kan tahlili yapılıyor zehir olsa kan değerleri ne olur. Mantık lütfen.
Serap5252 SieisteineMutter CeyNur haberde hiç YÖK demiyor zaten az miktarda var diyor ben asla kullanmam bu mamayı bide piyasaya göre daha pahalı
CeyNur Serap5252 aynen yok demiyor az miktarda var diyor e zaten bebek bu az miktarda yeterde artar bile diye duşunuyorum
PoyrazinannesiEbru CeyNur mühendisin oğlu o haber yalanlandı. O haberi yapan gazetelet düzenleme yayonladı diye yorum yapmıştı
PoyrazinannesiEbru Alisa63 kadınalr kulubü diye brş yerden bilimsel bir yazı olmadan kanıtlanmadan yazılmış yorumlad okunuyor adına da internetten arastırdım deniyor. Cahillik.
CeyNur PoyrazinannesiEbru galiba iyi okuyamadınız kadınlar klubunden yapılan oylesine bir yorum degil bilimsel araştırma zaten paylaşılmış o post ta da yarım yamalak okuyarak kimseye cahil demeye hakkınız yok bilip bilmeden en başta da dedim zaten Bi tek bu sayfa da degil asıl cahil sizsiniz
MinikMucizemNil İçerisinde yok. Bebek mamaları çok önemli ve çok iyi denetleniyor. Bu tip ağır elementlerin gıda sanayiinde kullanımı yasak ya da sınırlı. Ama bunlara bebek mamaları dahil değil. Her duyduğumuza inanmayalım
Sarelim Serap5252 2011 yılında haber yayınlanıp düzeltilme yapılmış. Yalan haber dıye. Acaba o yıldan bu yana kac yıl gecti de millet deli bu mamayı kullanıyor. Haber düzeltilmiş.