P_M_A Fitifiti emri vaki yapıyorum diyorum şiş kızarık kötü olmuş kimse demiyor kalk götürelim hala diyorlar ne doktoru aptal bunlar aptal Allah beni öyle Bi sınıyor ki
Mcan P_M_A aaaa eğer değişen bişi varsa mutlaka götürün bugün. Çiişini nasıl yapıyor çiiş nkrmal mi. Dediğim gibi pipinin ucu dar olabilir ama Allah korusu baika bieşy de olabilir götürün bugün mutlaka
P_M_A Mcan götürdüm sağlık ocağına deri altı iltihap olmuş en kısa zamanda sünnet önerdi krem verdi bide şurup ağrı kesici 🤦🏻♀️ kaynanaaamlar hala diyor normal her çocukta oluyor geçer
Mcan P_M_A hayır yaa geçmez nasıl geçer gerçekten anlamıyorum büyüklerimiz bazen çok enteresan konuşuyır. Çok geçmiş olsun sünnet içinde korkmayın çabuk iyileşiyor bizde yeni yaptırdık sayılır
Alpingo P_M_A yok artık…eğer esinizle cezaevinde görsme yada telfnla konuşma sansın varsa anlat sünnet dedi doktor yaptrım de
K1996 P_M_A benim oğlumun da öyleydi canım sabahları sisiyodu ucu dardı mesela bezini sürekli aşağıya itip canı acıyor digi davranırdı sünnet demişti doktor zaten hemen yaptırdım bende şimdi iyi cok şükür 1 gün sürdü huzursuzluk 1 yasında olmasına rağmen
Albertosss P_M_A enfeksiyon olabilir canım bol bol emzir , sarılığı var mı ? Kullandığın bezede dikkat et oda tahriş yapmış olabilir