Hilallll2020 Cennetasel oğlum 28 aylık 12 kg😑 kızım 3 aylık hemen hemen 7 kg flan yarın konrtoele gidicez ama evde tarttığım kadarıyla öyle gibi
birboncukannesiiii Kavala_kurabiyesi çok saçma bi post zaten. Kıyas yapmak çok yanlış. Çoğunun doğruluğuna bile inanmıyorum. hele Postun açılış amacını hiç anlayamıyorum. yorumlara bakıp canını sıkmana değmez bile 😂 Dr ne derse o. persentil tablosu yapmış adamlar boşuna mı yapılmış. Hala bu postlara cvp veren oluyo mu diye baktım da olmaz mı… allah herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallh. —-linç is coming 🤣🤣🤣
Kavala_kurabiyesi birboncukannesiiii bi cok saglik problemi atlattik 10 gun makineye baglandi kuvozde dogar dogmaz, gec kavustuk emmedi vs vs, ustune titriyorum, birde bu kilolari görünce böyle 🥴 oldum yahu, cok tesekkur ederim yazdiklariniza da güldüm motive oldum 😂
Cennetasel birboncukannesiiii post sana saçma geldiyse yorum yapmazsin👌 Senin bu saçma yorumunu görüp üzüldüm…
Elifadakrt birboncukannesiiii valla ben sırf merakımdan bakıyorum ve en zayıf benim sıpa 😂 buradakiler yüzünden 6. Aya girer girmez kızıma pirinc ununu dayayacagim 😂😂😂
Kavala_kurabiyesi 17112020 17112020 biraz moral verdiniz tesekkur ederim 🤗 ne bileyim herkes 4 aylik bebegim 8 kilo 9 kilo yazinca 😥🥴
Cennetasel Kavala_kurabiyesi Kavala_kurabiyesi öyle düşünme benim bebeğim de aynı ay ve kiloda anne sütü de almıyor 🥰
Saraa Kavala_kurabiyesi zayıf değil ki benim kızım 4200 doğmuştu 4.ayda aynı sizin bebeğinizin kilosundaydı ama doktor gayet iyi diyordu bence gayet iyi almış kilo 🌸
Kavala_kurabiyesi Cennetasel üzülme benimki de 4 aylik 6500 gr, herseyi normal saglikliysa gerisi onemli degil 🌷 burda bana moral verenlerde oyle söylüyor
151120 Cennetasel maşallah canım bence kilosu iyi benim bebeğimin dr biraz geriden geliyor Bile dedi bize moralim bozuldu başta ama sonra araştırdım gayet uygunmuş kilosu hatta emzirme danışmanına bile sordum o kadar kafaya taktım ki 😂
Kavala_kurabiyesi Cennetasel aynen canim bebeklerimiz saglikli mutlu olsun gülsün doysun bize yeter 🤗🎈