Bsebse Kizlar gece 2den sbaah 9a kadar 2kere emziriyorum. Yalniz 2gundur bu saatlerde hic cis yok bezde. Cizgi sapsari (prima cis gostergesi) neden boyle oldu 2gundur acaba basina geken var mi? Eskiden her actigimda altini mutlaka cis olurdi. 1ay 16gunliguz
KuzeyiinAnnesii Bsebse o aylarda bizde yaşamıştık bunu Hatta bebeğime doğduğu günden beri su vermeme rağmen Hani susuzlukdan olabilir diyorlardı ama ben vermeme rağmen olmuştu Sonra kendi kendine geçti 🤷🏻♀️ Gerçek sebep nedir bilemiyorum
EymeninnAnnesii Bsebse daha cok su vermeye calismalisin. Ayni durumu yasadim, idrar yolu enfeksiyonu oldu oglum sonrasinda.
TospikDefneninAnnesi Bsebse bendede bebek sadece kaka yapıyordu çiş yapmıyordu. Doktor yetersiz beslenmeden dolayı çiş yapmıyor demişti.
Bsebse KuzeyiinAnnesii gercekten mi. Beslenmede mi sikinti var diye dusunuyorum ama gun icinde oluyor yine cisli bez. Cozemedim. Daha kontrole de olunca cok merak ettim Tesekkurler❤
Bsebse EymeninnAnnesii hic su vermiyorum ki ben daha cok kucuk diye :( korktum su anda doktora bir sorayim :( tesekkurler❤
Azizarifim Artik cisini biriktirip yapiyor olabiliri benim oglum oyle yapiyor ama bebek erkekse pipisindede sorun olabilir cok aci cekiyorsa gaz sancisi gibi pipisi dar olabilir
Bsebse Azizarifim kiz benimki canim. Ben de anlamadim 2gundur boyle. Bikac gun daha devam ederse doktora sorayim en iyisi. Tesekkurler ❤
Bsebse TospikDefneninAnnesi gun icinde bi degisme yok su an icin cisimizde. Geceden sabaha boyle oldu 2gundur. En iyisi bende doktora danisayim tesekkurler ❤
Bsebse AlyaBaby bende onu dusunuyorum ama sutum ayni cuk cuk cekisi ayni. Gun icinde de ayni. Ama 2 gundur gece boyle oldu. Arastiridgimda ya cok terliyor ya doymuyor ya bobrekle ilgili diyordu. En iyisi doktora bi sorayim. Tesekkurler ❤
Muhteriz Bence biriktirip yapıyor benim kızım da öyle geceleri hiç alt değiştirmem sabah kalktığımda birikir genelde ve bence doymuyor olsa uyuyamaz ağlar aç çocuk nasıl dursun gece o kadar
Bsebse Muhteriz 4saatte ben uyandiriyorum hala. Kendi uyanmiyor. Gunduzleri pek uyumuyir genel olarak aglayan uyumayan bebek. O yuzden uyuyabildiginde acligi dusunemiyor cok uyuyor diye dusunuyorum :( tesekkurler❤
TospikDefneninAnnesi Bsebse tabi doktora söylerseniz size bir yol gösterecektir. Malesefki çocuk doktorlarımızda başka başka şeyler söylüyorlar hep. Bizide bilgilendirin olur mu. Geçmiş olsun 🙏🏻
Bsebse Nazlina gunduz hic uyumuyor. Yaklasik 13saat uykusuz ve cogunda agliyor bebegim o yuzden gece uyudugunda uyandiramiyorum uykuda onemli diye :( kendi uyanmiyor zaten 4saatte bile ben kaldiriyorum
Yamann Bsebse bizmde başımıza gelmişti.. özellikle gece az çiş yapıyordu bazen kuru oluyordu bezi gece uyandırdığımda.. olabilir eğer gündüz normal çiş yapıyorsa sıkıntı yoktur.. su vermekle alakası yok zaten anne sütü ya da mama su.. su vermeyince az çiş yaptı olayı olmuyor.. ve yağtığı çiş kokulu ve olduğundan sarı ise belki idrar yolunda sıkıntı olabilir ama yoksa böyle belirtiler herhangi sıkıntı yoktur.. rahat olun..
Bsebse Yamann cok tesekkur ederim ❤ kontrolumuz 15inde ayin. Doktoruma sordum su an gelmene gerek yok dedi. Bende bekleyeyim.
Bsebse Didemm123 3bucuk 4saatte bi uyandiriyorum. Gun icinde 0 uyku surekli agliyor yorgunluktan uykusuzluktanda. Uyandiktan sonra 13saat 14saat uyumuyo gece uyutabilince bi sekilde uyandiramiyorum. Uykuyida ihtiyaci var
EymeninnAnnesii Yagmur05 ver istersen, ben 2 aylikken idrar yolu enfeks. Yasadigim icin surekli su veriyorum. Her gun en az 3 bez gulle gibi olacak demisti doktorumuz.