Dd1619 Emineduha aynen öyle işte insan bilemiyor.şu bir seneye kadar aklıma gelmemişti o ama bir senedir öyle olsaydı nasıl olurdu diye düşünüyorum.yapacak bişey yok artık çok geç işte insan merak ediyor beni seviyormuydu olsak nolurdu
Misirekmegii Miniminianne öyle derler hep Vallahi Kürt deyince Diyarbakır’daki Gözü Yaşlı Analar geliyor aklıma Kürt deyince aklıma Şahin gelmiyor Ve onun yaptıkları
Burcu35 Dd1619 Bilmiyorum. Kendisi Vanlı bende İzmirliyim. O Türkiyenin bir ucunda bende bir ucunda. Ben çok mutluyum oda mutludur inşallah
Dd1619 Emineduha karışık duygular içindeyim aslında aşık olup evlendim ama ailesi yüzünden hep üzdü beni evimiz vardı istemediğim halde onu sattı soğudum böyle ne bileyim eskiisi gibi sevmediğim kesin ama
Edagyilmaz Emineduha Kitabın sonunda gülşahın bi kızı olmuş bunu gören şahin bidaha dönmemek üzere gitmiş
H-123 Edagyilmaz Ay Allah razı olsun bi türlü alamadım kaç kişiye söyledim yazmadı onlarda haklı tabi ama yinede insan merak ediyor
Bitikmomi Misirekmegii kesinlikle katılıyorum bende okudum ve bunu neden bu kadar normal anlatmış şaşırdım. Ayrıca anlatılan herşey aşırı ütopik bana hiç biri gerçekçi gelmedi
Misirekmegii Bitikmomi gerçek olan bi gulsahin ask-i sanırım aklı ermemiş o işlere belliki adamı sevmis
GoGirl Misirekmegii bir de olayi yasiyorlar su an gulsah yasayip anlattikca yaziyorum diyordu kac sene oldu ki acaba baskasiyla evlenmis cocuk olmus
emineteyzeniz1 Emineduha ön yargımı kırıp okumak istiyorum , Kürt değilim ama çok sevimsiz bir ismi var kitabın . Kürtlük türklük ayrımı yapılıyordur kesin… yada babası Kürt diye vermemiştir 😝