Masalkayhan Azizecelik68 evet fazlasıyla zor bi dönem sebepsiz ağlamalar kucaktan inmemeler iştahsızlık bizim de olmuştu ama şuan iyi
Azizecelik68 Masalkayhan bize bu gün doktorumuz pazartesi ye iştahı düzelecek huysuzluk geçecek dedi bakalım bekliyoruz 🙂
princessannesi Masalkayhan 9 ay 29günlükken 2 alt diş aynı anda patladı cok sıkıntılı süreçti şuan 10 ay 12 gunlik kızım hala cok mizmiz
123asiye_ Masalkayhan aynen eşim çalışıyor diye kıyamıyorum yan odaya yolluyorum biz kızımla odada savaşıyoruz 😂
princessannesi Masalkayhan Evet her bebekte değişkenlik olabiliyor diş çıkarırken ateş olmadı bizde ishal olmustu ve aşırı ağlıyordu gece gündüz 🤦
Arasannesi Avukatannee07 evet yani çok kısa aralıklarla cıktı.hepsi görünüyordu üst önleri beklerken önce yanlar sonra önler cıktı ama dedıgım gıbı arası baya kısaydı arka arkaya patladı hemen 1 hafta içerisinde
NiLDeRiN Masalkayhan 3 aylıkken doktorumuz kabarmış diş etleri demişti 3.5 aylıkken sanki çıkmış gibi keskin hissetmiştim ama çıkmak bilmedi bi türlü 🙈 3 gün önce beyazlık oldu bu gün çıktı . Sıkıntısız atlatırsınız inşallah 🙏 gelsin inciler 🥰👶🥰
NiLDeRiN Masalkayhan 6 ay 10 günlüğüz. Çok güzel bi duygu onların büyüyüp gelişmesi. Bugün hem diş çıkardık hem desteksiz oturmaya başladı . Dün de emekleme girşimşnde bulundu kurbağa gibi 2 bacağıyla vücudunu atıyor ileri doğru. 👶🥰 Her gün yeni bi mutluluk 👶👶🥰
Avukatannee07 Arasannesi benim oğlumun üst damağı da bembeyaz şu an ve ön dişleri patlamadan yandaki dişi patlamış bu sabah farkettim. Anormal bir durum var zannettim doktora götürcektim. Sizin yorumunuzu görünce bi yazmak istedim, doğal bir durum sanırım bu
Masalkayhan NiLDeRiN evet ya hergün farklı hareketler kızım anne demeye başladı ba ba filan söylüyo çok başka duygular bende büyük heyecanla Bekliyorum dişleri 😂
Arasannesi Avukatannee07 evet dogal her zaman aynı sırayla cıkmıyor.bızım de üstte ilk yanlar patladı.doktorumuz da hiçbir sorun olmadığını normal oldugunu söyledi zaten cevremde de cok var önce yanları cıkan bebekler