Arasannesi Masalkayhan ilk alt 2 dişi cıktı 6. Ayda sonra üstte 4 tane. 11 bucuk aylık alt yanlardakilerde patladı patlayacak beklıyoruz
Merve-miray Masalkayhan Birden oluyor😌 Kızımın hiçbişeyi yoktu ertesi gün rengi soldu iştahsızlık halsizlik huzursuzluk 1 gün ateş ve ishal olmuştu. Şuan 9 ay 14 günlük hala alttan 2 diş var. Bakalım diğerleri ne zaman çıkacak 🤗
Azizecelik68 6 aylık ken diş çıkarmaya başladı şu an oğlum 13 aylık 7.ve 8. Dişleri bekliyoruz çıktı çıkacak ama çıkamıyor bir türlü 👶🦷
Azizecelik68 Masalkayhan gerçekten çok zor bir dönem oğlum zaten zayıf doğdu şu an tam 9 kilo ve son 1 haftadır hiç birşey yemiyor yarım kilo vermiş çok sabır isteyen bir dönem Allah herkese yardımcı olsun 🙂
Masalkayhan 123asiye_ biz de aynı sorunu yaşıyoruz ara ara babamızı yataktan attık anne kız beraber uyuyoruz beşikte uyumuyo diş diye düşünüyorum 😊
Masalkayhan Azizecelik68 evet fazlasıyla zor bi dönem sebepsiz ağlamalar kucaktan inmemeler iştahsızlık bizim de olmuştu ama şuan iyi
123asiye_ Masalkayhan aynen eşim çalışıyor diye kıyamıyorum yan odaya yolluyorum biz kızımla odada savaşıyoruz 😂