Angelgirl Merhaba anneler 3.ayın dolduran bu ay ıcınde olan bebişiniz nrler yapıyor gunduz ve gece ne kadar uyuyor. Egzersiz yapıyomusunuz. Bu ay ne gozlemledınız neler yapabiliyor🤗🌼haaa bide gazzz sorunu bıttımı 😤
Mimarbiranne Angelgirl benm bebeğim 3 aylik ama premature, ses yönüne bakiyor ayaklarini havaya kaldırıyor basini dik tutuyor uzun süre gece daha uzun uyuyor ama gun içerisinde genelde uyanik, degisik sesler çıkarıyor ve de
irva Angelgirl 3 ay 12 günlüğüz.Gündüz uykuları kuş uykusuna döndü.Akşam 8 9 gibi yatıp gece 3 4 civarı kalkıyor.Sonra sabah 8 gibi bir kalkıyor aman Allah’ım 😅 Pilatese başladım yaza sağlam girmeliyim.🤓 Her yeri ayrı oynuyor oğlumun aşırı hareketli.Kahkahalar çığlıklar havada uçuşuyor.Kendi kendine dönmeye çalışıyor bazen başarıyor bazen de sinirleniyor.😅 Ha bir de yalandan ağlamaları başladı sözde ağlıyor beyfendi ne oldu sana diyorum anında gülüyor.Gaz sorunumuzsa çok az kaldı bitti gibi bir şey.
[silindi] Angelgirl bızde 3 aylıqız çok şükür qazımız yok bıttı eli sürekli aqzında ayakları sürekli havada qündüz uykusu yarım saatten fazla deqil qece bıraksam öqlene kdr uyur o derece uyuyor hareketli elleri ayakları hiç durmuyor dönüyor kahkahalar havada ucusuyor 😂😂
feamtrmea Angelgirl ellerini birbirine değdirip çok dikkatli bi şekilde inceliyo keşfe başladı yani artık 😄 3 ay 8 günlüğüz 😊
Angelgirl irva MaşaAllah hareketiymiş😍Allah esirgesin. Aglama numarasına bayıldım 😄ınsallah bizimde gazımız biter🤲🤲kac kilosunuz dogumda kac kılo aldınz nr kadar verdınz pılatesr baslamıssnz merak ettmz🙈🙊
[silindi] Angelgirl doqduuqndan beri uyku saati ayarladım 2 aylık olduktan sonra qece qündüze uyum saqlamasına dikkat ettim ve çok şükür qeceyı qunduzu ayırt edip uyuyabılıyor
eymeninannesi3 Angelgirl 4 ay 5 günlüğüz cırlıyo ilgi istiyo sürekli birisi konuşacak yoksa basiyo yaygarayı 😂 destekle oturtup eline cıngiragini veriyorum uzun bir süre oynuyo kucagimdayken ayakta 30 sn kadar kendisi duruyo 12 de yatıyoruz aralıksız sabah 6 30 da kalkıyoruz gündüzleri hemen hemen uyanık şekerleme misali uyusa bile elleriyle oynuyo parmağını çekiyo eli hep ağzında ne bulursa ağzına götürüyor
Anldnmzz Angelgirl 3 ay 4 gunluguz. Eller hep agizda. Heryerimiz tukuruk icinde. Ayaklar havada. Henuz daha donmedi. Gunduz kuş uykusu sallarken uyuyor sallama durdugu an uyaniyor. 10 dk 15 dk en fazla yarim saat uyuyor. Uyaninca da uykusunu alamamis oluyor yine uyumak istiyor fln bu sekilde kisir döngü suruyor 🤦♀️ Gecede 4 kez kalkiyor. Bazen 10 kez kalktigi oluyor. Hem emmeye hem emzik icin uyaniyor. Bazen uyandiginda geri dalamiyor 1 saat geri uyutuyorum falan. Yani uykuyla basim belada. 4. Ay ataginda uyku gerilemesi diyor herkes ama bizim uykumuz herzaman geri oldugu icin daha ne kadar gerilicek bakalim😂
Angelgirl Anldnmzz 😄😄benım bebısı anlatmıssın resmen. Ama bızmıkı asla emzıgı agzına almıyo ya cok ıstıyorum almasını. Bizimkide oyle kucakta sallayarak uyutuyorum uyumuyo hıc aetk kamburum cıktı😭
Gupsemmm Angelgirl 1 hafta sonra 3ay olacak oğlum her iki elini yumruk yapıp ağzına sokuyor ağzından salya akıyor gündüzler kısa uykusu geceleri saat 9/10gibi uyuyor sabaha 8/9 kadar 1 kez kalkıp emiyor geri uyuyor. Konuşulmasını istiyor sürekli oyun halısı da özelikle keyifli zaman geçiriyor yarın kontrolümüz var bakalım şimdilik iyi
Angelgirl Gupsemmm MaşaAllah 😍 💟benımkıde oule elını agzına goturuo tabi tam bilmediği ıcın el gozede gdıo gozu şişiyo🤦🏻♀️gunduz toplam kax saat uyuyo bebısın
Anldnmzz Gupsemmm ayyy hayal ettigim uyku 😅 gunduz ek olarak mama veriyormusunuz yada yatmadan once. Benimkimi cok obur ki gece 2-3 en fazla 4 saat emmeden duruyor
birfincantuzruhu Gupsemmm ay maşallah aynı dönem ama benimki gece 3848585939 milyon kez uyanıyor artık olcem uykusuzluktan 🤦♀️
Anldnmzz Angelgirl evett kucakta gezdirerek uyutuyorum benimde kamburum cikti bel sirt kol iptal 😀 uyuyor yatagina koyunca uyaniyor. Tekrar alip uyutuyorum koyarken uyanmazsa sansliyim. Koyduktan sonra bekliyorum 5-10 dk sonra uyaniyor tekrar alip uyutuyorum derken bir bakmisim 1 günde 1 yaş yaşlanmışım 😂
Anldnmzz eymeninannesi3 nasil. Gunduz sadece 2 kere 30 ar dk mi uyuyor 🙄 e geri kalan zamanda uyku huzursuzlugu olmuyormu
Angelgirl Anldnmzz ayyy aynı bennnn yemınedrm🤦🏻♀️gecen yatırdım gece saat 2 zorla uyudu besıge koyarken ayagım cıtladı ve bu sese uyandı basa sardı hersey😔
DerinMelekAnnesi Anldnmzz ayniyiz yemin ederim bazen gece 3 4 ben hala kucagimda bu cadi kizla evde dolanıyorum birse 18 aylik kizim var o cit sesine uyaniyor bu kucuk cadida sumayinca ortalik savas alani