Elmadersem Kızlar almak istiyorum ama gerekli mi acaba kullananlar tavsiye eder mi kızım 5 ay 8 günlük az az destekli oturtmak istiyorum ama hep öne eğiliyor
Balporsugu Elmadersem Hiç bir anlamı yok boşa masraf yapma bacım. 6 aydan sonra dönmeye başlıyorlar zaten asla içinde durmuyorlar
Egelim Elmadersem Biz 5-6 ay arası kullandık, her seferinde 10 dakika oyalanıyordu bebeğim içinde, önlerine oyuncakta asmıştım ben. Kullanacağınız maksimum 1 ay yani, 2.el sitelerinde uygun temiz bir şey bakabilirsiniz.
Ayse-61 Bende aldım bir hevesle ama o kadar da çok gerekli değilmiş. Şimdi olsa almam. Toplasan oturduğu gün sayısı elin parmaklarını geçmez
Elmadersem Ayse-61 Balporsugu AntikSokrates Egelim Dilan3434 haha sağolun kızlar almaktan vazgectim tabiki😂😂
su-perisi Elmadersem bize hediye geldi canim gunluk oturdugu yarim saati gecmez, cok gerekli bisey degil bence
Elmadersem su-perisi Nik_mik_yok emzirme minderim var ona oturtup önünede yastık falan koyarım bende cok kullanılmıyor anlaşılan tesekkür ediyorum😘🌸
Nik_mik_yok Elmadersem bana da arkadaşım verdi ama kızım içinde hiç durmadı. Hep bîtaraflara sarkıp cıktı içinden. Gereksiz bişey bence ,sağına soluna minder koyarak da desteklenebilir
Hilalse Elmadersem 4 aylıkken almıştım 6 ayına kadar toplasam 15 dk oturmamıştır bende komşuma verdim
Balporsugu Elmadersem Aynen bazı şeyleri hevesle ve gafletten alıyoruz sonra buna ne gerek vardı oluyor