Ssssraa Bilgemmm Melindaninannesi günlerdir başıma ağrılar girdi arkadaşlar en son ikisinde karar kıldım modelleri de buldum ama inanın çok zormuş ya huu
1Yildirim ftsdmrhn Ben de joie i spin 360 aldım. Bu markayı alan herkese sormadan rahat edemiyorum. Bizim koltuğumuz elinizle ittirdiğinizde sallanıyor. Sizinki de öyle mi acaba🤔 aslında normal olanın bu olduğunu öğrendim ama bir kullanıcı bizimki sallanmıyor deyince yine kafam karıştı… en doğrusu ebebek’e gidip bakmak ama dışarı çıkmıyoruz :/
Dkk Ssssraa I-Spin 360 0-18 kg Oto Koltuğu https://www.e-bebek.com/joie-i-spin-360-0-18-kg-oto-koltugu-p-joi-c1801aacol002
1Yildirim Dkk Merhabaa yine ben, hatırladınız mı:)) oto koltuğu için yazmıştım. Denediniz mi ? Sallanma var mı?
Woody Ssssraa krfft kanz yoyko elelw falan bakmayın asla Joie i spin tek düzgün seçenek bunlar arasında
Ssssraa Seymaybars27 balporsuguu spin fix ile arasında ki farkı biliyor musunuz acaba? Çünkü tıpkısı ama farkı bulamadım
Ssssraa Woody iyi güzel diyorsunuz da bütçesel sıkıntıyı ne yapacağız ben bunların parasını zor ayarlıyorum🤦🏻♀️
Woody Ssssraa Evet pahalı ürünler ama kaza olursa çok pişman olabilirsiniz. Allah korusun. Geri kalan her şeyden fedakarlık edilebilir ama güvenlik 🤷♀️
Dkk 1Yildirim merhaba eşim daha bugün kurulum yaptı yarın deneyeceğiz inşallah 🙈 sordum sallanma var dedi. Sizi unutmadım ama yarın yazarım diye düşündüm 🌺
Ssssraa Woody haklısınız lakin 300/400 tl lik almıyorum ki zaten yine bütçeme göre en iyisini almaya calısıyorum yani adac testine girmemiş olmaları kötü olduğu anlamına gelmiyor kanımca..
balporsuguu Ssssraa canim signal 360 derece donuyor sanirim bir de emniyet kemeri acilinca ötüyor,yan darbe korumasi var.Tam emin olmamakla birlikte bunlar diye biliyorum fix kullanan arkadaslarda yazsr
Woody Ssssraa joie i spin indirimdeydi, düşmüştü. Adac girmeyenler kötü olmayabilir dediğiniz gibi. Sorun iyi mi kötü mü oldugunun kaza anında anlaşılması 🤷♀️ Ben listede joie oldugu için yazdım dediğim gibi. Siz bilirsiniz tabi ki