Mirayslck Manuel süt sağma makinem var ama çok zahmetli oluyor .Elektrikli almayı düşünüyorum sütüm artar belki diye . Fiyatları da çok yüksek boşuna almış olmak istemiyorum.Sütünü sağarak çoğaltan anneler var mı acaba ? Bana çok büyük moral olacak .
Eeisitan Mirayslck düzenli olarak her emzirme sonrası sağarsanız artar ben düzenli sağamadığım için yoğun bir artış olmadı
Minikliya Mirayslck düzenli sağım yaparsan artar ben sürekli kullanıyorum bebeğim kuvozde olduğu için .
Gamze_11 Mirayslck elektrikliyi kime sorsam bana tavsiye etmedi çok acıtıyor dediler hep canım yine de sen bilirsin ama ben mochi markalı pomba aldım onunla arada sağım yapıyorum ilk sağım da 30 anca çıkarttım ilk deneme tam bilemedim alışamadım için sonra sağdım 70 ml çıktı süt artar çünkü sütün kanallarının açılması lazım yoksa orda biriken süt gelirmiş bebeğe hep öyle duydum beyin otomatikmen mesaj gönderirmiş demek ki süte ihtiyaç yok ben süt alımını durdurayım diye öyle okudum o yüzden boşaltın göğsünüxi en önemlisi süt artıcı şeyler yiyip için özellikle her fırsat da uyuyun
Gamze_11 Mirayslck elektrikliyi kime sorsam bana tavsiye etmedi çok acıtıyor dediler hep canım yine de sen bilirsin ama ben mochi markalı pomba aldım onunla arada sağım yapıyorum ilk sağım da 30 anca çıkarttım ilk deneme tam bilemedim alışamadım için sonra sağdım 70 ml çıktı süt artar çünkü sütün kanallarının açılması lazım yoksa orda biriken süt gelirmiş bebeğe hep öyle duydum beyin otomatikmen mesaj gönderirmiş demek ki süte ihtiyaç yok ben süt alımını durdurayım diye öyle okudum o yüzden boşaltın göğsünüxi en önemlisi süt artıcı şeyler yiyip için özellikle her fırsat da uyuyun
Fatma5477 Sagarak ve sut arttirici damla kullanarak artabilir. Benim oyke olmuştu ilk olarak bestlak damla kullandim daha snra sağım yaptim arttı
Mirayslck Gamze_11 Süt yapıyormuş diye duyduğum her şeyi yiyip içiyorum . Gündüz uyuyamıyorum ama pek önceden de gündüz uykusunu sevmezdim .
Mom62636362 Mirayslck canım manuelle olmaz o iş, bir an önce elektrikli almalısın, yapabiliyorsan hastane tipi kirala. Mühim olan düzenli sağmak bu arada
Tiroit Benim sağarak arttı mama veriyordum artık mamayı da bıraktı inşallah senin de artar bol su iç sağdıktan sonra da
Mirayslck Tiroit Ayyy inşallah o kadar çok istiyorum ki bazen beni emmiyor mama istiyor çok üzülüyorum 😔
Benanneyimanne Mirayslck 15 gundur bende elektrıklıgı ıle en gunde 4 kere sağdım her emzırme sonrası ılkte 10 cc cıkıyordu sımdı 30 sabahları 40 cıkıyor emzırdıkten sonra gögus alısana kadar süt çıkmıyor bır kac gun makıneye sureklı sağarsan çoğalıyor gercekten bızım meme reddımız vardı yenı yenı süt coğalınca akışıda hızlı olunca bebegım bır kac gundur az da olsa emıyor sıkılmadan devamlı sağın
Mom62636362 Mirayslck internette bulabilirsin, ben Kayseri’deyim burada bulamadım, şehir dışına da göndermiyorlar, Ankara veya İstanbul’daysan rahatlıkla bulursun. Hastane tipi süt sağma pompası kiralama yaz çıkar