Nik_mik_yok NaimeYilmaz ser verip sır vermiyorsunuz yanlız 🤣🤣play store da bile yeniliklerin ne olduğu yazmıyor. Bazı iyilestirmeler yapıldı yazıyor 🤭
wafflee_42 NaimeYilmaz Hahaha bu iyi oldu. Kullanıcı hesabı açarken eşime 1 yaşına girene kadar kullanacam demiştim 😂
Fatma_52 HappyKids bebek uyitucu eklemis denemek istedim arka plana alip foruma girince reklam geldi ve uyumak uzere olan bebebegim uyandi😑
Umay_20_annesi HappyKids ayyy süper olmuş fotograf ekleyebildim şükür. Bildirimler gelmiyordu inşallah onlarda gelir.Sayfanın sadeliği çok hoşş olmuş…
Hs2107 HappyKids her güncellemede yazıyorum bir türlü saat 11 de gelen msj bana gelmiyor haftada bir anca WiFi ile normal İnternet açıkken telefonu başlattım uygula ayı sildim açdım ama yok gelmiyor
3children1mom Nik_mik_yok Bende.gordum onu ama eskiden var sanıyordum 😂😂 Direk foruma girdigim için dikkatimi çekmemiş 😂
Hs2107 NaimeYilmaz haftada bir geliyor veya hiç gelmiyor forum vakdi msjları geliyor saat 5 de olan msjlar geliyor instagramdan da yazdım bir türlü çözemedik sorunu
Deletedmom_29 NaimeYilmaz merhaba bu ağ hatası sorunu keşke hemen çözülse ☹️ bu arada bebek bölümündeki yazıların büyümesi çok iyi olmuş, ben hep gece emzirmesinde okuyordum onları göremiyordum 😄😄