Karenimmm MirAlimm diğer illere göre sosyal imkanı daha kısıtlı. Tatvan dediğimiz yer tek cadde Bitlis’in içi de keza aynı
MirAlimm Karenimmm kaç senesinde gittiniz bilmiyorum ama son hallerini görmediniz galiba özellikle merkezin 😂🙊
Senammm Hrcntes bingöl/gençteyız canım tavsiye etmem iş yonunden sıkıntısı yok öyle normal ama cevre ınsanlar ev sıkıntısı oluyo maalesef bıngol merkez guzel ilcelerı tavsiye etmem
AliEgem Senammm ben bingöl gence atandm nasıl bir yer terör var mı... ben merkezde oturmayı düşünüyorumda ne kadar uzaklıkta
Senammm Snglibsglu 5 yıl batı görevinden sonra 2 yıl dogu gorevı var batman istiyorum ben ama siz merkez mı
Snglibsglu Senammm biz diyarbakırdayız batmana çok yakın bi ilçesindeyiz. Çoğu zaman gezmeye yada doktora diye gidiyoruz
tuubadem Hrcntes mardin den bu yıl döndük mazıdağı ilçesindeydik 2 yıl görev yaptık ..görev süresi az terör de yok o yüzden hemen bitirip gelmek için iyi bir yer merkeze de 40 dk .. merkezi 5 yıl.. iyiki mazıdağı çıkmış hemen yapıp döndük
Annnisshhh Liya80 önemli olan eşlerin iş konusu nda rahat olması mı yoksa bayanların rahat olması mı.. Evet olanaklar kısıtlı ama sırf eş için iki sene katlanılabilir. Kadınlar lojmanlarda günlerde zaten aktif. Buda onlara yeter bence
Sinemd4 Liya80 kesinlikle katılıyorum en başta hastaneler yetersiz ve en büyük sorunu bu bence gerisi bir şekilde hallediliyor ama hastane malesef boş.
Nurr19 Hrcntes diğer iller hakkında bir bilgim yok ama bizde mardindeyiz özellikle kiziltepe çok guzel her konuda rahat
Smhaylsz Hrcntes Ben aslen Mardin liyim şuan BATMAN da ikamet ediyorum kesinlikle BATMAN hem terör olayları yok ilçeleri bilmem ama merkez de olanaklar çok var her açıdan gelişmiş zaten en uzak ilçesi 1 saatlik mesafede
Senammm AliEgem terör yok canım merkeze 15 dk yakın mesela evı kıraladın adam ıstedın kadar otur dedi sonra dıyo evi satacam cıkın ıkı kere şahıt olduk yani askeri sevmiyordur belki ondan yapmıstr bıze kucuk bı yer çok pahalı a101 bım şok harici yerler