cinara Odette yani kullandikca sutunuzude artiracak siz bi kac defa denryin bence gogus ucu duvarlara degmesin o yuzden gec sagim yapmis ola bilir sizde
Eliffffffffffff cinara Bana mochi sağmıyor. Süt topluyor demişlerdi. Ben de öyle dedikleri için almamıştım. Almak istiyorum. Sağıyor mu
cinara Eliffffffffffff yalan demisler ben 4.5 aydi onunla sagip bebegime sutumu veriyorum masallah iyi sutte toplamiyo tum memeyi cok iyi bosaltiyo ilk once ben gotdugumde dedim bu kucuk seyim ne gucu olcakta sagim yapcak deneyince sok oldum.hastane tipli pompa vardi kiralamistik direk onu geri verdim Mochi harikasiyla sut sagima devam ettim
Nazlimu987 Eliffffffffffff ben de mochiyle sağım yapamadım, bebeğimi emzirirken diğer göğüsten damlayan sütü toplamak için kullanabildim sadece. Ben de yakında işe başlıyorum, mamajoo nun elektrikli pompasını sipariş verdim araştırmalarım sonucu
Lale00 Odette lansinoh marka elektrikli 5 kademeli masajli orjinal kutusunda sadece 5 kez kullandim ve sterilize makinasinda sterilize edip kutusunda satiyorum dusunursen
Mamyyy cinara kullanma talimatını tam olarak yazar mısınız bende mochi var ama çok verim alamıyorum yarım saatte en fazla 30 cc sağıyo. Sonra hiç damlamıyor bile ama elimle sağdığımda fışkırarak sütüm geliyo. Çözemedim ben mochiyi
Eliffffffffffff cinara Mochi’nin çeşitleri var mı? Varsa hangisini tavsiye edersiniz? Göğsüm sürekli tıkanıyor, alacağım ben de.
Eliffffffffffff cinara Hepsiburada yorumları okumuştum ben. Mesela birçok kişi şunu demiş. Süt toplamak için güzel bir ürün. Bebeğim bir göğsü emerken diğerinden akan sütü topluyor demişler. Bana sağması lazım, toplaması değil
Eliffffffffffff Mamyyy Bazıları da verim alamıyorum diyor sizin gibi. Bazıları da tam verim alıyor. Yanlış mı kullanılıyor acaba. Ben de almak istiyorum ama emin değilim
cinara Mamyyy meme ucunu oyle yerlestirinki meme ucu pompanim duvarina degmesin kendi kendine sagim yapcak
cinara Eliffffffffffff hayir oyle degil ben benegimi emzirmiyorum hep sutumu mochi ile sagip biberonda bebegime veriyorum artik 4 aydi boyle yapiyorum
FatmaNur34 Mochi süt toplamak için kuvvetli sağım için makine gerek.. Makinede hızlı bir şekilde sağım olduğu için göğsü uyarıyor ve süt üretimi artıyor.. Lansinoh kullanıyorum.. Masaj yaparak sütü sağıyor acı olmuyor..
Bktbll Odette yok canım ne acıttı ne kanattı ben cok memnunum baya iyi dayandı bozulma falanda olmadı o kadar geceleri düşürdüğüm oldu aleti
Aliasaf_emel Odette yani şöyle ilk doğum yaptığında çok acımıştı çünkü göğüslerim daha alışık değildi ama şu zamana gelmiş biri olarak şimdilerde hiç birşey hissetmiyorum acı falan yok yani
Aysukk Odette lansinoh çift elektronik pompa kullandım memnun değilim sagım gucu cok iyi ama eller serbes ayakta hareket halinde kullanılabilen pompalar daha iyi bunda kıpırdamadan oturuyorsunuz cpcuk aglasa yarıda kesiyorsunuz