Odette Kızlar 10 gün sonra işe başlayacağım süt sağma pompası almak istiyorum. Önerebileceğiniz iyi bir ürün var mı, çok pahalı bir şey olmasın istiyorum
cinara Odette Mochi al bak vallah pisman olmasin her kese tavsiye ediyorum ben.trendyoldada var 110 tl kendi sayfasindanda ala bilirsin vallah dua edersin bana ben 4.5 aylik bebgime sagip veruyorum sutumu emziremedim(
Arfeasli Odette kiwi var düşünürsen görümce min aldı kullanmadi hiç satacak. Ben ebebek dan lansinoh aldım da memnunum ama iyi para onlar da
Bktbll Odette evet canim 6 aydan beri kullaniyorum tek pompali benimki gogusunden gelen sute bagli tuslarla hizini ayarliyorsun birde masaj dugmesi var goguse masaj yapiyor benim bebis beni emmedi 2 saate bir sanki emziriyor gibi sut sagarim ben bazen 4 saat olur oglum 6 aylik oldu hala sagima devan
Aliasaf_emel Odette yani şöyle ilk doğum yaptığında çok acımıştı çünkü göğüslerim daha alışık değildi ama şu zamana gelmiş biri olarak şimdilerde hiç birşey hissetmiyorum acı falan yok yani
Odette cinara mochi var bende doğumdan önce aldım az önce de denedim ama 25 dakikada sadece 40 ml sağdı. Sağmak çok uzun sürüyor mochiyle
Eliffffffffffff cinara Bana mochi sağmıyor. Süt topluyor demişlerdi. Ben de öyle dedikleri için almamıştım. Almak istiyorum. Sağıyor mu
cinara Odette vallah 15-20 dakikada 50-60 sagiyo bende hep kullandigunizda iyi sagim yapcak yinede siz bilirsiniz benim elim ayagim oldu Mochi
cinara Odette yani kullandikca sutunuzude artiracak siz bi kac defa denryin bence gogus ucu duvarlara degmesin o yuzden gec sagim yapmis ola bilir sizde
Arfeasli Odette evet ozmaan bizde sıkışıktık ama ebebekdeki kadın en iyisi bu şöyle böyle kandırmış ikilisini alacaktı da sacmalama dedim kızdım onu aldı 6 taksit :)) ıkadar para verilmez yani. Daha makul bişey al ama elektrikli al mutlaka
Odette Arfeasli evet Manuel var ama pek kullanışlı değil bu kez elektirikli alacağım ama almam lazım bir an önce 10 günüm kaldı.
Odette Bktbll ebebekte bazı yorumlarda göğsü çok acıttığını kanattığını falan yazmış sizin var mı öyle bir şikayetiniz:)
Bktbll Odette yok canım ne acıttı ne kanattı ben cok memnunum baya iyi dayandı bozulma falanda olmadı o kadar geceleri düşürdüğüm oldu aleti