Gunesasel Kızlar merhaba konu saç dökülmesi 4 ay oldu doğum yapalı saç dökülmem aşırı fazla saçlarımın önü seyrelmeye açılmaya başladı belki üstleride öyledir korkumdan bakamıyorum neden oluyor nasıl geçer tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum 💋💋💋
Birtekmerve Gunesasel bende üç ay önce doğum yaptım artık korkuyorum evin her yeri saç . Toplu tutuyorum hep yine de dökülüyor özellikle tararken lavabo tıkanacak sanki öyle bi dökülüyor ki ……. insanın sinirleri de yıpranıyor bi bu eksikti gerçekten diosun😒
Seyma_29_ Gunesasel 5 ay oldu doğum yapalı hala çok dökülüyor sinir basıyor artık heryerden saç topluyorum. 6. aya kadar sürdüğünü biliyorum dökülmenin en büyük etkisi tabiki değişen hormonlar 🤦♀️
kadirefemmom Gunesasel doğum yapalı 5 ayı geçti ve hala dökülüyor kel kalcam diye korkuyorum 🤦♀️ Doktorumuz doğum yapınca vücut kendini yeniliyor dökülüp yenisi çıkacak demişti
alisaksc Gunesasel yaa ayni sorunu ben de yaşıyorum. 3 aylik bebegim varZ saçım avuc avuç dökülüyor resmen aglayasim var. 6 aya kadar surerse kesin bunun sonu kellik :(
Gunesasel Birtekmerve ya valla derdimiz yokmuş gibi bide bunu dertleniyoruz aynı benimde o şekilde napcaz ya
Gunesasel alisaksc benim saçım zaten azdı kesin kel kalcaz kuzenimde geçmedi doğumdan sonra başlamış dökülme çocuğu 10 yaşında hala dökülüyor böyle olmasından korkuyorum
Seyma_29_ @Gunesasel inşallah kesilir dökülmelerimiz zaten aşırı seyrek saçlarım var iyice sinir bozucu oluyor döküldüğünü görmekte
Gunesasel Seyma_29_ evet duşta ayrı tararken ayrı kuruturken her yerde sonra bidaha tarıyorum ayrı yani saç kalmadı biriktirsem postiş yaparım 🤦🏼♀️
alisaksc Gunesasel tabii ki veririm. Şimdilik URBAN serisi aldim daha da kotuleşti dokulmem. Onu hic almayin yaramiyor
alisaksc Gunesasel Merhabalar! Kullandiktan sonra payasmami yazmistiniz. Açıkcası 💯 memnun kalmadim fakat diger ürünlerden daha iyi. Gene de tavsiye ederim içerigi o kadar dogal organik ki. Zararli madde yok ozellikle emziriyorsaniz. Ben yaklasik bir ay kullaniyorum. Devaminda keser dokulmemi belki de. Perfectil diye vitamin aldim ve RADİX diye bir sprey. Hepsini birlikte kullaniyorum.
Bebegimyagmur Gunesasel benimde saçlarım zaten seyrekti şimdi iyce azaldı çok dökülüyor azcik saçım kaldı yaaa 😒 d vitamini ve solgarin biotinine başladım inşallah iyi gelir. Ayrıca cildiyeye gidip kana baktırmak lazım kansızlık vitamin eksikliği vs. De dökülme yapıyor
Gunesasel Bebegimyagmur gebeyken kansızlığım vardı sezeryan oldum tahlil yapılmadı hiç ameliyat oldum sonuçta kanım azalmış olabilir aslında 😏
kenanihal2020 Gunesasel merhaba bende değerlerim düştüğü için dökülme yaşıyorum sanıyordum ama öyle değilmiş🥴 kan verdim ve tüm değerlerim normal doğum sonrası normalmiş ve geçiciymiş merak etmeyin doğumdan sonra kel kalan görmedim hiç😃 6 aylık bebeğim 4. Aydan beri dökülüyor🌸
Gunesasel alisaksc araştırıyorum ama boş yere ücrette vermek istemiyorum çoğu şey işe yaramıyor 🤦🏼♀️
Aliveannesiiii alisaksc aaa mor seri dimi yeni aldım daha başlayamadım bile :( ne kadar kullandınız belki sampuanı değiştirdiğin için birden arttı