Yusufbebekk Bu gün Çatı muayenesi oldum kanamam vardı doktoru aradım olabilir kanama normal gelmene gerek yok dedi .Çok artarsa kanama gelirsin dedi.Ağrı da başladı adet ağrısı gibi.gebelikte yaşayan var mı bu durumu ? Ne zaman geçer ağrı normal mi ?
VolkanEmrem Yusufbebekk normal canım o merak etme yat dinlen sıcağı ver kendini geçecektir Bende de aynı şekilde olmuştu Ne de olsa şu an çatı muayenesi olduğuna göre 38 de 37 de olman lazım bu haftalardan sonra zaten ağrılar normal hayırlı al kucağına inşallah
Yenianne0606 Yusufbebekk evet çatı muayenesinden sonra benim de kanamam olmuştu ve adet ağrısı gibi sancım olmuştu. Beni doktorumda normal dedi
VolkanEmrem Yusufbebekk o zaman gayet normal canım ağrıların Hani çatı muayenesi olmasam bile bu Bu haftalarda gayet normal az kalmış doğumuna
Synmannesi Çatı muayenesi olduktan sonra kanama ya da akıntı hafif ağrı olması çok normal canım ayaklarını iyi sıcak tut ki sancın çok olmasın
Ersa Yusufbebekk tam 38 haftada çatı muayenesi oldum kanamam oldu muayeneden sonra geçmedi ıkı gün içinde doğurdum 😀
Yusufbebekk Ersa ben de doğurur muyum diyorum kanama tüm gün vardı sabahtan beri ve hala var ama lekelenme şeklinde .Ağrım da geçeceğine arttı sanki.
YasemiNYagmur1 VolkanEmrem aa siz söyleyince fark ettim çok pardon 🤣🤣. Yorumları okurken yazıvermişim demek ki🙉
Srhtzlyh Yusufbebekk bende 37 haftalikken olmuştum kanama ve ağrı olmuştu ertesi gün geçmişti. Doktorum baştan söylemişti zaten bunlar olabilir korkma diye. (Yanarım yanarım da 5 kere çatı muayenesi olup sezaryen olduğuma yanarim😅) korkma canım normal o gün yürürken bile ağrım oluyordu benim ertesi gün bir şey kalmadı. Eğer çok kötü olursan gidersin kontrole😊
Srhtzlyh Yusufbebekk benim canım hiç yanmamıştı ya korkmuyordum 😊 bi umut ufacıkta olsa açılma var mı diye son iki hafta 5 defa oldum ama malesef açılmam sıfırdı🤷🏻♀️
Beyaz95 Yusufbebekk bendede oyle oldu regl agrisi gibi basladi git gide artdi sonra suyum patladi🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Beyaz95 Yusufbebekk cati muayinesi oldum ve dogurdum halbuki hic dogurmuycaktim doktor muayine etti diye oldu🤦🏻♀️yapilmamasi gereken bir sey bu cati muayinesi
yaramaz_bocegim Yusufbebekk bana ilk çatı muaynesinde olmuştu sabaha kadar uyuyamadım ertesi gün de yerde kıvrandım sonra geçti
Srhtzlyh Yusufbebekk hayırlisı olsun hiç takma kafana. Bazen iyiki olmamış dediğim oluyor doğumum çok güzeldi şükür. İçimde kalmadı değil hani ilk olunca bi şans vermek istedim ama olmayinca olmuyor işte. Ameliyattan çıkıp iki saat sonra yürüyünce doktora hocam bn böyle kolay olduğunu bilseydim 9 ay normal normal diye tepinmezdim dedim😂😂