fistikcisahap Tam altını alıyorum güzelce paketliyorum, salıyorum oyun alanına.. bir bakıyorum ıkınıyor 😃hooop doldurmuş 😆😆oysa ki yeni almışım 🤦🏼♀️🤭🤣 var mı böyle durumlar?
Hakaninannesi fistikcisahap benimkinin resmen kaka yapma kuralları var.1. temiz bez olacak çişli olmayacak 2. Salonda çitlerimiz var ona tutunup ayakta yapacak. Başka türlü yapmaz😂😂
_BirAnne fistikcisahap iyi kapatabiliyosan bmimki açar açmaz halıya üstüme ellerimeyapıyo bide gülüyo😀😀
Busraata fistikcisahap bazen 3-4tane üst üste degistirdigm oluyordu öyle az az yapıyordu şimdi düzeldi biraz daha 😁
Deletedmom_29 Birbebek34 benim bebeğim de açılınca yapıyordu çok şükür büyüyünce geçti 😄 ilk yaptığında annemin başından aşağıya fışkırtarak yapmıştı 😬 ondan sonra hep dikkat ettik ama yine de kazalar oluyordu 🙄
Birbebek34 fistikcisahap evet bizim de bebeiste ek gıdaya gecince kabız oldu iki gun boyunca yapsa da mutlu olsam diye bekliyordum sonra kayısı hosaf yapıp verdim suyundan 2 saat sonra hemen yaptı nasil mutlu oldum eşimi arayip bide sevincimi paylaşıyorum bebek sıçtı diye🤣🤣esim de dedi ki bende bu harika haberi bekliyordum zaten🤣🤣
fistikcisahap Birbebek34 😆ayakta yapmaya bayılır kendini sıka sıka kıpkırmızı olur 😣 hep öyle yapıyor bilmem neden
EgeveAlyaninannesi fistikcisahap ahahahahhh benim kizimda daha yataerken otururken yapmis degillll ayakta ikina ikina kipkirmizi ola ola yapiyor 😂😂😂
fistikcisahap Hosgeldin ek gıda bizi kabız yapıyor yapsa bile sert avucum kadar bazen kürek kadar 🤭🤭🤭 ilk bebeklik ayları gibi asla değil
fistikcisahap Birbebek34 kayısı yediriyorum muhallebicimi yapıyorum ama hoşafı asla aklıma gelmedi yaa bende yapayım nasıl yapıyorsunuz bir tarifi var mı
Birbebek34 fistikcisahap öncelikle kuru kayısıyı guzelce yıkıyorum cezveye alıyorum ustunu geçecek kadar su koyuyorum ne kadar kaynatsan o kadar suyla özleşir kapattıktan sonra biraz zeytinyag ekliyorum bir tatlı kaşığı kadar seker eklemiyorum isterseniz blendirdan geçirip pure halinde verin isterseniz suyunu biberona koyup verin cok rahatlatıyor gercekten hep yaparim içiririm en fazla 2 -3 saat icinde hemencecik yapıyor ☺️
fistikcisahap Hakaninannesi yemin ederim sesli güldüm 😃😃başka yerde mesela anneannesine gitse nasıl yapıyo ya da yapmıyor mu çitleri olmadığı için