Deletedmom78654 Merveh normalde yastık renklerimden güzel oluyor ya da Berjer barsa o farklı renk oluyor genelde onun renginde güzel oluyor ama sizin yastıklarınız aynı renk sanırım oda da başka renk var mı
Gokcen_26 Merveh yastik kiliflarini degistr. Farkli yastiklar yaptir . Mesala kiremiy perde secersen . Yesil sari yine kiremit kare fln yastiklarla canlilik katarsin guzel olur .hali da daha sade bisey olabilir imkann varsa
Deletedmom78654 Merveh Fikir olsun diye benim oturma odasına bakın ama deşiğim gibi yastıklar ya da Berjerle daha iyi duruyor bence fon perde
Zeynaa1 Deletedmom78654 çok güzelmiş de bişey merak ettim TV yi nasıl görüyorsunuz çok uzak degilmi 😊
Deletedmom78654 Zeynaa1 ya biz bu evi yeni aldık ve çok ani oldu tv yi de diğer evimiz de yeni almıştık o yüzden kaldı ama resimde daha küçük görünüyor o kadar değil 😊 bana kalsa tv yi tamamen kaldırırım 😊
Zeynaa1 Deletedmom78654 aslında yemek masası varsa koltuk biraz daha öne çekilip yemek masası oraya koyula bilir ama çok şık duruyor renlerin uyumu falan güzel 😊
tubasd Merveh canim halinin rengine uydurabilirsin birda yastiklarin vrsa onlara uydurabilirsin 2 li renk yaoabilirsin mesela biri halinin rengi digeri krem koltuk rengi gibi
Deletedmom78654 Zeynaa1 yemek odasını ayrı yaptık masa ve sandalye var sadece orda da küçük bir odaydı ben çocuklar rahatça oynasın diye böyle istedim. Ama teşekkür ederim 😊🥰
Merveh Babydoll yeni bir ev aldik hali perde değişecek o yüzden soruyorum koltukları da herkes çok beğeniyor sadece koltuklar kalacak ona göre dekorasyon düşünüyorum o yüzden soruyorum ama kararsizim
Misterious Fon perde odada en az kullanılan renkten seçilmeli imiş bı dekorasyon programında dinlemiştim sizin yastiktaki tonlar olabilir