Sevolika Allah’ım bebeğim suan 3 ay 21 günlük sanırım atak dönemine girdik . Hiç inandırıcı gelmezdi bana ama dünden beri tüm düzenimiz tepetaklak oldu. Uyku eğitimi veriyordum . Düzene giren saatleri tersine döndü . Ne emiyor ne uyuyor . Tecrübeli anneler sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var 😔
[silindi] Sevolika nasıl atlattık bir ben bi Allah bilir çok zor geçti doktora götürdüm fitil verdi fitilde da çare buldum rahatlattı bebeğimi
Berenkooommm Sevolika ayy illallah dedi bana 4. Ay atağı bide en uzun atakmış şükür atlattık 4 gün oluyo biteli
Uykusuzgeceler Sevolika tavsiyesi yok canım sabır. 3 ay 17 günlük benim bebeğimde dün gündüz sadece 2 saat uyudu. Gece 1 de zor uyuttum sabah 8 de fıldır fıldır. Sabrediyorum geçene kadar. Büyüyorlar bunun ilacı filan yokki zamanla büyüdükçe geçecek bu sancıları 🤷♂️
Uykusuzgeceler Sevolika memeyide dün ayakta gezerek tutturdum. Bi de hiç konuşmadım onunla. Hemen memeden kafayı atıyo ses filan duyunca çünkü.
Poyraz_Efem Ayyy Allah yardımcımız olsun 4 ay 24 günlük oğlum hala buyuz aksi sinirden saçlarını yoluyor neler yapıyor uyku deseniz artık 10 dakika uyumasına bile razıyım inşallah geçer bunlarda çabucak
Minikminik1420 Sevolika valla tavsiyesi yok bol kucak😇 1 ay sürdü bizim ama uyku gerilemesi kaldi biraz. Eskisi gibi uzun uyumuyor
Uykusuzgeceler Minikminik1420 evet bi de kucak. Her yeri görmek istiyor dün en son kıyafet dolsbımın içinde geziyoduk 🤦♀️
Dilos01 Uykusuzgeceler hiç sorma surekli balkona çıktık çocuk odamız birsz karışıktır gözlerini sonuna kadar açıp bakıyor 😁😁bi an önce buraları dağıtmam lazım der gibi 😁
Uykusuzgeceler Dilos01 bizde geziyoruz bakalım belim kopuyor ama yapacak bişey yok. Buzdolabı süsleri bulaşık makinesi her şey dikkatini çekiyor 🙈
Uykusuzgeceler Zeynep-Merve13 2 gün önce sabrımın sınırlarını zorladı dövüştük ama bidaha kızmıcam diye söz verdim kendime. Şimdi dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor artık. Ama kızmıcam artık. Öbür odaya gidip bağırıp ağlayıp geri geliyorum bazen 🥺
Tosbikkizim Sabaha kadar en az 20 kere uyanıyor gözü kapalı mırıldanıyor ağlamaya çeviriyor meme veriyorum istemiyor ayağımda sallamak zorunda kalıyorum resmen sabaha kadar çocuk ayağımda, mahvolmuş bi şekilde güne başlıyorum. 3 ay 24 günlük. 3 gündür böyle..
Mom042 Tosbikkizim tam olarak 3 ay kac gunlukken basliyor bu atak bide uyku duzeni ottutrumaya calisiyorum bosunami yapiyorum 😏
Mom042 Sevolika ay korkuryorum 3 ay 8 gunluk tam olatak nezaman basliyor bir haftadir uyku duzeni olusturmaya calsiyorum saatleri duzenliyorum bosunami yapiyorum 😔
Tosbikkizim Mom042 bence uyku düzeni icin suan caba sarfetmeyin çünkü kendinizi çok yormuş ve strese sokmus olursunuz. Akışına bırakın derim. Kendinizi sakin tutun bir süre böyle olacak diye kendinize telkin edin. Osman gönülal doktorun 4. Ay atağı videosunu izlemenizi tavsiye ederim YouTube da. Benimki 4-5 gecedir gece uykusu değişti ve akşam 7 den sonra inanılmaz şekilde uykuya direniyor. Gündüz uykularımız zaten yarım saati asla geçmiyor maalesef. Benim suan uyguladığım tek taktık akşam 9 dan sonra uyuttugumda uyansa bile ışığı açmam ses yapmam emzirip hemen geri uyutmaya çalışıyorum ki artık o saatte uyunmasi gerektiğini anlasın yoksa gece 1-2 den önce uyumuyordu . İlk başlarda 2 saat uyutmaya çalıştığımı bilirim. Çocuğumu sıkmadım ağlatmadım. Uyumucagini anladığımda ışık kapalı loş ortamda onunla oynadım masaj yaptım konuştum öyle öyle yormaya çalıştım
Mom042 Tosbikkizim yok aimdi 1 bucuk saatte bir uyumak istiyor eger uyutmazsam cok agkiyo ve sinirleniyor mecbur bende uyutuyorum benimkid3 oyle cok nadir 1 saat uyur gece bizimkide kalkiyo hemen uytuyorum ses cikarmadan yasayip gorecez 4. Ayi
Dilos01 Uykusuzgeceler dış dünyayı iyice farkında oldular artık 😁😁canları sağ olsun gezdirelim bakalım 😁🥰
Zeynep-Merve13 Uykusuzgeceler evet resmen sabrımız sınanıyor ama onu da anlamak lazım büyüme atakları geçirdiği için kendi ifade etme şekli huysuzluk ve ağlama kendinizi üzmeyin ve yıpratmayın hepsi gelip geçecek ☺️
BzeynepC Sevolika 4bucuk aylik geceleri 17227636366372 kez kalkiyor. Uykuya dalmasi asiri problem. Duzen muzen kalmadi. Soldan soldan geliyorlar artik😀
Uykusuzgeceler Zeynep-Merve13 yok artık söz v3rdim ona asla kızmıyorum. Dünde ağladı dedim istediğin kadar ağla sinirlenmicem bide gülüyor bana 😂 sağlıklı olsunlarda biz çekeriz🥺