Mom4775 Görümcelerim çok zayıf 😈 hahah eşimin ailesi kiloya takıklar hele kayınvalidem veremezsin veremezsin derdi şimdi ağzı açık kilolarım gitti 🤣🤣 Ben önceden diyetisyene gitmiştim aşağa yukarı ne nedir daha iyi anladım. Sabahları;kayısı çayı, 5 zeytin,domates,salata,yumurta, bir dilim tam buğday ekmeği. Eşimle kahvaltıdan sonra bi parça bitter, türk kahvesi, soda içeriz. Öğlen; bazen bi meyve yiyorum ya da dün akşamdan kalan sebze,et varsa onları yiyorum ekmeği sadece sabah kahvaltıda tüketiyorum. Akşam; ızgara ya da sebze yemeği, yemekleri küçük kaseye koyuyorum. Bol salata,ayran ya da cacık acı biber kesin. En geç 6 da akşam yemeği yiyorum, sonra kayısı çayı canım bitter çekerse bi parça bitter çikolata. Ayran,yoğurt çok önemli günde 3 porsiyon tüketirim. Canım bir şey mi çekti tam onu alıcam ağzıma atıcam pişman oluyorum ağzımda çiğneyip atıyorum. 3 ay çok sıkı diyet yaptım sonra dedim ki 15 günde 1 ödül yap kendine. Geçen gün ödül yaptım kendime allahım midemde bok hariç her şey vardı 🤣🤣 mide fesatı geçiriyordum. 10 kilo çok az hemen verirsiniz bol bol su için bir de sabah kalkarkende için. Regliniz bitince tartılın, soda içerseniz 2 gün önceden içmeyin tartı yanlış veriyor benim 1 ay kilom durdu sonra tekrar verdim şimdi bi 8 kilom var onu veriyorum mayıs a kadar hedef koydum kendime