Mu-Mi Miraaayadeee hayır canım gayet iyi kilosu bunlar ne biçim doktor anlamıyorumki bizim gittiğimiz doktorlar hiç mama demiyo hep emzir diyolar
Prensesannesii34_ Miraaayadeee şaka mı 3150 gr doğum kilosu bebeğin 3.ay da 6 kilo olmasıııı. 2900 doğum kilosu 6.aydayız 6 kiloyuz
Buglemmmm Miraaayadeee cnm ne azi ya 3 aylk bebek 6 kilo daha ne olsun eltimin kızı 18 aylk 8 kilo o sorun bilr etmiyor
Buglemmmm Miraaayadeee benm kızım da 3 aylkken 6 kiloydu suan 12 buçuk aylk 12 kilo çok normal bebeginiz ah doktoralara kalsa benm kızım dogmicakti 9 ay demedkleri kalmadı
Merialp Miraaayadeee doktorunuz saka ozaman 😉 bukadar yorumlardan sonra kilosunun cok iyi oldugunu ögrenmissinizdir ozaman iyi günler.
tugbagnn Miraaayadeee canım 3 aylık bebeğe 6 kilo az mı benim kızım 7 aylık 6 kilo doğdu doğalı 3 kilo almış sadece ben üzülüyorum senin gibi olsam naparım bilemedim şimdi
Merve1310 Miraaayadeee önceki kilosuna göre yorum yapmış olabilir kaç kiloydu birde benim bebegimde 6 kiloydu 3 aylıkken bebekler 3-4 ay arası az kilo alabiliyor yani çok sıkıntı etme maşallah iyi kilosu