fistikcisahap dewamkee bilmiyorum her hafta çitile çitile temizlik yaparım. Banyo, mutfak, Ocak fırın hiç işe yaramıyor kol gücü olmadan.. eşime verdim arabada kullandı araba konusunda iyi çıkardı
Deren_Hatun dewamkee çok sevindim benim kız içinde çay kola meyvesuyu dolu olduğunu görsün hemen döküyor😂
seydaac dewamkee ayy ben de geçen gün aldım. Halıya paslı su akmış çamaşırlıktan. Üzerinden bir hafta geçmesine rağmen o pas lekesini çıkardı 😬 wc mutfak banyo her yeri onunla temizledim 😂
HazelK dewamkee Beyza zebra perdeme sıksam olurmu kı benim mutfaktakı biraz kirlendi 🙄 sıksam sarı leke kalırmı ne yaptıysam çıkmadı
dewamkee HazelK istersen gorunmeyen kicuk bir yerde dene bak . Yada sulandirip kullanabilirsin . Benim halim beyazdi yani sikinti yasamadim canm 😘
huysuzbalik dewamkee kokusu keskin mi? Bebeğim paso dibimde takılıyor. Fırın içini temizlemek için çok almak istedim ama cesaret edemedim çocuk da benimle birlikte soluyacak diye
dewamkee huysuzbalik valla benim 2 kizim var her yerde kullandim sknti yasamadim canim .firinin icine sik kapagi kapat bekle biraz istersen
sherlock_mom dewamkee İdare eder ama 4/4 lükde değil bence,ben sadece boğazımı yakmadı en çok onu sevdim
dewamkee sherlock_mom yaa ben cok begendim yani hosuma gitti asagi dogru akan kiri gorunce bi icim rahatladi 😃😃