Tomriss Kızlar merhaba, kullanıp da memnun kaldığınız bebek telsizi önerisi istiyorum kafam karıştı hangi markayı tercih etmeliyim 🤔
bundlebeach Tomriss merhabalar ben bime geldi ordan almistim kiwi baby kullaniyorum memnunda kalmistim
Zelisblt Tomriss bnde burda post açmıştım yapılan yorumlar üzerine Philips avent aldım, iyikide almışım şahane ötesi
Tomriss bundlebeach turansmom şarjında bir sıkıntı oluyor mu peki yani çabuk bitiyor mu ? Birde ses çekimi kaç metreye kadar acaba ? Ayrıca net mi geliyor ses
turansmom Tomriss ses gayet net geliyor. Şarjli değil pilli, pil cabuk bitiyor doldurulabillen pilden aldım şarja tskıyorum bittikce
turansmom Tomriss Bimde 130du ama kalmamıştı bir hafta sonra arkadaşım calışiyordu bimde aradı taradı buldu. Trendyoldan alacaktım 190 tlydi bir türlü düşmemiş ama favorimdeki ürünlere bakarken dün düştüğünü gördüm, şuan 155 lira
S3d Tomriss ben geçen yıl e bebekten 550 tl ye aldim, bu yıl şubat indirimde 470 E kadar düştü. Kamera zaten fişe takılarak çalışıyor, monitöründe öyle şarj ile ilgili bi sorun yaşamadım canım