1234___ Berenkooommm bende deneyeceğim ilk başlarda nasıl aldı mı hemen pek bir fikrim yok bu konuda 🤔
Berenkooommm 1234___ ilk başta almadı ama sonradan çok sevdi canım almıyo diye vermemezlik yapma çok suluda yapma
Seda1620 1234___ hipp 4. Aydan itibaren prinçli olan kaşık maması var makarnavitma aşcıanne trendyolda bile bulabilirsiniz bildiğim kadarıyla hipp tek avantajı pişirilmiyor sıcak suya konuluyor
Purelove 1234___ tam pirinc unu yulaf unundan muhallebi karisimlari var. Suyla pisirip meyveyle yada avokadoyla pekmezle karistirip vermistim. İnstagramdan Makarnavitma hesabindan almistim oyle yapabilirsiniz
attbianne 1234___ doktorunuz kilo aldıracak şeyleri söylemiş evet cici bebe ve arı mamaya karşı olanlar haklılar ama hem alerjik hem az kilo alıyor tam pirinc unu alabilirsiniz vitma aşçı anne beyorganik bunlar satıyor kilo alımı için tam pirinç unu verilebilir şu durumda buraya takılmayın doktorunuzu dinleyin
1234___ attbianne ne biliyim insanlar kötülediler ki doktorum ver deyince açıkçası baya Bi şaşırdım 🤷♀️sağolun bu arada yarın deniyeceğim🙏
Asel8 eymeninannesi3 nasıl yapıyorsunuz pirinç ununu acaba benimde kızım 4 aylık sadece mama alıyor geceleri pirinç unu vermek istiyorum güç yetiremiyoruz valla mamaya 😩
attbianne 1234___ vitmada alerjik bebekler için sütsüz yumurtasız tarhanada var tam olarak neye alerjiniz var bilmiyorum ama Instagram üzerinden bütün sorularida cevapliyolar
Mysunshines17 1234___ Doğru söylemiş bence.Pirinci kendiniz yaoabilirsiniz evde güvenmiyorsanız ben o şekilde yapıyorum ve pirinç unu benim hem meyve hem sebze hemde çorbalar da vazgeçilmezim,ayrıca formül süt ile karıştırıp muhallebi yapıp ceviz ekliyorum bayılıyorlar ♥️
1234___ Mysunshines17 doktorum da mamayla karıştırıp verin dedi ama bu konuda tecrübesizim aslında bu benim 4 bebeğim diğerlerinden hiç gerek duymadığım için bu ilk gibi bir şey 🤗çok sağolun 🙏
Sevilayy_1 1234___ Pirinç unu 6 ayında verilebilecek alerji riski en düşük un vitamin değerini artırmak için meyve püreleri ekleye bilirsiniz
Saricizgilibeyazev 1234___ Vitma sayfasından tam pirinç unu al gidip market ürünü alma .. tam pirinç unu , tam buğday unu , bebek irmik satılıyor bu sayfada ve 2 yaşına geldi hala kullanırım ara ara
Saricizgilibeyazev 1234___ ordan almadım bilmiyorum 🙈 rica ederim ama belki kapıda ödeme de vardır . Yada Migros’lara bakın
Melek232020 1234___ Canım Migros’ta bebekler için vitaminli satılıyor. Bebeğime yaptığım krepin tarifini yazayım bunuda deneyebilirsiniz belki severek yiyor bebeğim. 2 yemek kaşığı yulaf 3 yemek kaşığı pirinç unu zeytin yarım bardak su 🤲🏻Robottan geçirip tavada yapıyorum canım.🌸
mevasmommy 1234___ profesöre güvenmek mi burda nerden okuduğunu veya duyduğunu bilmediğin insanlara güvenmek mi yani yapmayın nolur, fikir alışverişi ötesine geçirmeyin burayı, gerçi siz de haklısınız burada herkes profesör 😂
1234___ mevasmommy benim 4. Bebeğim diğerlerine hiç vermedim gerçekten insanlar çok fazla zararlı olduğunu söylüyorlardı ben de hiç araştırma gereği duymadım taki prof deyince kadar 👌şimdi gönül rahatlığıyla vereceğim 🙏
Kagansmother mevasmommy burda öğrendiğim bilgiler benim çok çok işime yaradı açıkçası kendi doktorumun yanlış yönlendirme yaptığını anlayınca buraya sordum ve çok faydalı bilgiler edindim kucumsemissiniz qma burda çok ayrıntılı araştırma yapan annelere bazen bazi konularda doktorlardan daha fazla güveniyorum çünkü çoğu doktor güncellemiyor kendisini yeni gelişmeleri takip etmiyor ve bu beni çok rahatsız ediyor açıkçası