mycutebaby Merhaba kızlar benim bebeğim çok kusuyor 2 buçuk aylık 10 martta rotavirüs aşısı olucak ağızdan oluyormuş sanırım ya kusarsa ne yapmam lazım siz nasıl yaptırdınız açmı tokmu nasıl gitmeliyiz korkuyorum kusarsa diye
Csknozge mycutebaby ben tok götürmüştüm bizde dün olduk tadı tatlı herhalde şapur şupur içti benim oğlum doktorunuza bi söyleyin isterseniz kustuğunu ama başka şekilde yapılmıyor sanırım aşı
antropologanne mycutebaby Damakdan emiliyor. Yani asinin damağıma deĝmesi yeterli. Benim kizim asidan hemen sonra kusmustu. Hicbir sorun olmadi merak etmeyin.
didomidom mycutebaby bende öyle düşünmüştüm kusma olursa aşı boşa gider mi acaba diye ama damağına değmesi yeterliymiş.
Bugrababy mycutebaby kussa dahi sorun olmaz demişti doktor. O an kusmazsa daha iyi tabi. Ama 5dk sonra bile kussa o aşı etkisini gösterirmiş.
-1590sinem Biz de ayni şeyi dusunduk oğlum benim de çok kusar aç giderseniz dayanırmi ki bebeğiniz? Bize hemşire 20 dk kusmazsa sorun yok 20 dk içinde vücut alacigini alıyormus
esmirna16 mycutebaby dün yaptırdım ben ne aç ne tok gittim. Arkasından menenjit A aşısı da yapıldı hatta ağladı çok ona rağmen kusma ağzından çıkarma gozlemlemedik. Yavaş yavaş verdi hemşire ağzına yutması için de bekledi.
esmirna16 mycutebaby yani şöyle aşı yapildiktan sonra 10-15 dk kadar doktorun yanından ayrılmadık zaten sonra da kusma olmadığı için sorgulamadim
ikizlerinannesi2985 mycutebaby doktor söyledi canım bize. Bizim kızın reflüsü var sürekli kusuyor. Doktora sorduk. Malum cok pahalı, boşa gitmesin dedik. Ağzına değmesi yeter, kussa da etkisini kaybetmiyor dedi canım. Doğru bilgi yani, için rahat olsun☺️
Esrayamanoglu ikizlerinannesi2985 canım benim bebeğiminde reflüsü var bize evolvia ar mama yazdı siz nasıl besliyorsunuz bebişinizi
mycutebaby ikizlerinannesi2985 benimkinin demi reflüsü var anlamadım canım doktor kusması normal dedi ama her emdiğin de kusuyor ya sizindemi öyle acaba ne zaman geçecek bu kusmalarımız . Siz bi çözüm buldunuzmu canım kusmasına
Esrayamanoglu mycutebaby benim bebeğimde çok kusuyordu canım besledikten 1 saat sonra gittik orda aşıyı yaptırdık baya bayıla bayıla emdi kusma falanda olmadı bende korkmuştum kusarsa ne yaparız diye Allah’tan kusmadı
ikizlerinannesi2985 Esrayamanoglu canım ben bebelac thickener mama kullanıyorum. Her öğün sütü ya da mama o anda ne içiyorsa içine koyuyorum, kıvamlaştırıyor.
Sutlac11 mycutebaby emzirdim 1 saat sonra kontrolde aşısını oldu eve gelmek 45 dk ya yakın sürdü çok acıkmıştı ama kusmadan başardık 🤘🏻