Kutudakikedi Bng evet canım bebeğim şuan 10 aylık . Beni emmeyi bırakmasın diye şırınga ile içirdim o zamanlar ama bi süre sonra biberona geçtim . Hep benim çabamla içti mamayı şimdi bile durum aynı kandırarak oyunla vs yarısı şırınga yarısı biberon içirmeye çalışıyorum mamasını.
SinemB busrasahin45 görmedim mesajınızı kusura bakmayın 6 aylık oldu benim mi ben artık her şeyi yediriyorum sabah kahvaltı öğlen çorban yoğurt bu mamayı aralarda akşam kaşık mama arı mama aldım bide aptamil yaban Mersinli aldım bide hipp 7 tahıllı aldım her gün birini veriyorum değişik değişik ilik suyu çorbalarına atıyorum peynirini kendim yaptım peynir altı suyu veriyorum formül mama benelac gold kullandım ama asla içmiyor mama çok az içiyor bu raporlu mamayı sevdi günde iki kutu içiyor bi sabah bi gece gün içimde sürekli ek gıda tıkıyorum
busrasahin45 SinemB ohh maşallah herşeyi veriyormuşsunuz bu şekilde ay da ne kadar kilo aldı ek gıda vererek
Ayseee27 busrasahin45 5 aylıkken başladım yavaş kilo alma sebebiyle 5570. 8. Ayda 7 kilo anca olduk ama çok harekketli hala kullanıyorum
Ayminaa busrasahin45 busrasahin45 bi bebek 3 aya kadar fazla kilo alıyor 3 aydan sonra doktor 500 ve 800 arası normal fazlasını beklemeyin eğer 500 gram altı alıyorsa doymuyordur demisti
Bng Kutudakikedi Kutudakikedi aynen içmemek için direniyor.beni emiyor ama sütüm az ki ne emiyor bilmem. ek Gıda da yemiyor.yani diyorum hep böyle mi olacak.çalışmaya başlayacağım kim bu kadar uğraşır anasından babasından başka.üzülüyprum valla
Kutudakikedi Bng aynen öyle canım Allah yardımcın olsun aklı kalır insanın böyle olunca iş hayatına dönünce ama alışır inşallah zamanla bebiş daha iyi olur umarım .
SinemB busrasahin45 yeni başladık ek yeni her şeyi vermeyelim başlayalı 10 gün oldu mama hiç içmediği için tabi 10 günde bir şey alamadı bu raporlu mama ve bu kadar çok ek gıda Mart ayında belli olur aldığımız kilo yazarım size o zaman
Ayseee27 busrasahin45 valla değişiyor ben sadce bu mamayı kullanıuorım günde 4 kere 160 içiyor genelde
Kaganbeyinannesi Merhaba. Benim bebegimde de kilo alım problemi vardı. Doktorunuzun önerisi ile 4. Ayda 90cc aptamil devam sütüne bir kaşık aptamil kaşık maması karıştırıp kaşık ile besledik. Kilo alımı gayet güzel şuan. Çok sivi formda veriyoruz .
busrasahin45 Kaganbeyinannesi tam olarak nasıl yaptınız biz aptamil mama kullandık ben mennun kalmadım hep onu kullandık şiödiye kadar kaç kg aldı ne kadar sürede neler uyguladınız
SinemB busrasahin45 12 Martta gideceğim 12 şubatta gittim o zaman bu mamayı verdi işte hem ek gıda arttı hem bu mama bakalım ben muhakkak yazacağım size
Kaganbeyinannesi busrasahin45 Aydan 4. Aya sadece anne sütü ile 400 gr almıştık. 90cc devam sütüne 1 kasik kasik mamasi katarak devam ettik gecen ay 900 gr aldık
Sadekahvem busrasahin45 eğer ayda 400 gram almasa bu mamanin desteğiyle 750 felan alır en fazla. Sonuç almak için birde uzun süre kullanılıyor. 3 aydan snra sonuç veriyormuş biz 3 ayı bitirdik 3 ayda 800 gram felan aldı oda ek gıda desteğiyle. bundan snrada ne kadar alır bilmiyrm. Ama prematüre bebekler içinde çok veriliyor bu mama yaşıtlarıni yakaladın dye bence düzenli kullanırsanız kilo alır. Benim kızım 23 aylık olduğu için hani sizinkiyle kıyas yapamam aralarinda baya var diye
busrasahin45 arslaninannesi98 philips avent kullanıyorum önerebileceğiniz akışı güzel bir biberon varsa neden olmasın ☺️