Berensmom Hanımlar mrb. Benim 4 aylık bi kızım var 2540 doğum kilosu. Şuanda da 4700 Çok zayıf. Beslenmesi mama ve Emzirme. Neyse benim kızım boynunu hala tam dik tutamiyor. Kucağıma aldigimda duruyor fakat bi süre sonra boynu geriye düşüyor. Yüz üstü yatirdigimizda boynunu kaldırıp sağa sola bakabiliyor. Fakat sırt üstü yatarken ellerinden tutup kaldırmaya çalışırken boynu geri düşüyor. Delircem. Bu durumda olan varmı. Bugün Dr götürcez ne olur dua edin. Bi sorunu olmasın.
demir1717 Berensmom benimki de 4 aylık bugün kontrol vardı aşısı da vardı. Doktor baktı hatta eh hafiften başlamış 5-6 aylıkken iyice tutar kafasını dedi. Ki bende böyle biliyorum.
Denizkum Berensmom çok normal sonuçta yüzüstü yatırdığınızda sağa sola çeviriyor Allah korusun düşündüğünüz gibi bişey olsa Onu hiç yapamaz sonuçta daha çok küçük yorulup bırakıyordur içiniz rahat olsun yinede götürün doktora daha emin olun daha rahat edin
damlahira Berensmom Benim kızımda 2170 kilo doğdu 4600-4700 olmuştur tutuyor kafasını ama yoruluyor hemen her çocuk bir değil gelişimleri farklı bence böyle şeylerde internette yazılanlara inanmayın derim çoğu uydurma
Berensmom Melek01 o kadar moralim bozuk ki anlatamam. Çok ağladım bi sorun mu var diye. Gözüme uyku girmiyor. İnşallah bişeyi yoktur.
Berensmom demir1717 ne bileyim internetten baktim yok tutması lazım falan yazıyo. Çok moralim bozuldu benimde. Peki sizdede aynimi. Yani ellerinden tutup kaldırmaya çalışırken boynu geri düşüyormu.
demir1717 Berensmom tabiki öyle. 119. Gün tutamaz 120. Gün tutar diye bişi yok. İnternetteni şeyleri çok dikkate alma.Her telden yazıyor. Yürümek gibi düşün, önce hafif dönmeler sonra emekleme sonra adım başlar sonra yürüme. Başı tutmak da böyle
Berensmom Denizkum evet. Ya çok şükür bütün gelişimleri normal. Yani beni gözüyle takip etmesi yada ben yanindan kalkınca başini çevirip takip etmesi. Ses cikarmalari hep var. Yüz üstü yatirinca başını kaldırıp bize bakıyor. Hatta sağa solaçeviriyor. Ama işte kurt düştü bi kere içime. Bu gün götürcem Dr bakalım ne diycek
Berensmom demir1717 haklısıniz aslında her çocuğun gelişimi farklı offff ne kadar bunaldim anlatamam 😢😢bir an önce sabah olsun Dr gotureyim. Bide bugün aşıları var. 4 aylık aşısını olcak.
Denizkum Berensmom içinizi ferah tutun düşündüğünüz gibi biley olsa dediklerinizin hiç birisini yapamaz 4 aylık bebek öyle dediğiniz gibi uzun süre tutamaz zaten internete takılmayın orada felaket senaryoları var hep biz annelere kafayı yedirmezse iyidir ilk oğlumda bende sizin gibiydim bir keresinde doktor çok fena tersledi beni gidin çocuğunuzuda internet muayene etsin dedi buna doktorlar çok kızıyorlar haklılarda
Annesininselini Berensmom bnm bebegim 3 ay 9 gunluk ve benimkide ayni dediginiz gibi bende bazen kafaya takiyorum ama daha cok da etrafmdaki bazi insanlarin simdiye tutmasi gerekiyo dedigi icin lutfen doktora gttkten sonra bana da yazarmsnz
Mervea Berensmom oğlum 6 aylık olana kadar kafasını dik tutamadı ellerinden tutup kaldırmaya çalışıyorduk kafa çok geriden geliyofu bi çok kişi aa bu dik tutamıyo diye diye moralimi çok bozuyolsrdı doktora götürdüm kaç kere normal herşey deyip yolluyodu zamanla tutmaya başladı sıkmayın canınızı şuan 9 aylık maşallahımız var çevre yüzünden moralimizi bozduğumuzka kalıyoruz nasıl ki önce emekliyı sonra tutunup kalkıyo sonrasında yürü bunları yaparken belirli ayları var
Mugeee Mervea yaş benimde şu an öyle otururken kafası sanki yaylaniyor çok üzülüyorum malum pandemiden dolayı doktora da götürmek istemiyorum
Berensmom Annesininselini Dr gittik bugün nörolojiye. Dr kan tahlili istedi B12 ve d vitaminine baktı. Onlar normal çıktı. Yarında Mr cektircez. Ona göre bişey diycek. Ama moralim çok bozuk. Bakınca çocuğa hiç biseyi yok. Yüz üstü yatirinca başını kaldırıp bize bakıyor. Sağa sola döndürüyır yüz üstü iken. Kilosu az ınsallah ondandir. Canim acayip sıkkın.
Annesininselini Berensmom bnce canm canini hic sıkma insallh bsy yoktr cunku ben öyle umut edyrm şöyle dusun kimi cocuk 10 aylik yuruyo kimisi 1 bucuk yasinda bu da öyle bsydir diye düşünüyorum doktor kac aydan sonra tutmasi gerektigini soylemedimi
Eylul2018 Berensmom başını tutmamasının kiloyla alakası yoktur bence.. Benin kızım doğduğu günden itibaren çok hareketliydi 3 aylıkken kafasını dik tutmaya başladı bebekten bebeğe değişiyor bence Morelini bozma Bişey çıkmaz için rahat olsun
Tazeanneb Berensmom benim kızım da 4 ay 1 haftalık. Kafasını genelde tutuyor ama ellerinden tutup kaldırdığımızda başını kaldıramıyor. Hatta kucakta da bir süre sonra yorulup kafası düşüyor. Bir de doktorumuz dedi ki dönebiliyorsa bu kadar hsreketliyse zaten başını tutar dedi. Çocuklar gelişimsel farklılıklar gösterir. Hem yüzüstü yattığında kaldırıyormuş ne güzel. Olumlu düşünün ☺️✨