seraap AygulSina bende almanyadanim biberon nuk kullaniyorum cam sise cokta memnunum pampersta aldi den oda cok iyi tavsiye ederim
AygulSina seraap neresindensin almanyanin? Bebegin kac aylik? Bizim aventte cam sise diyorum acaba basmigi degisir mi baska markanin alsam uyar mi
AygulSina YagmurKocer amin insallah teşekkür ederim. Insallah esin sorunsuz albilir oturma iznini baskada pisim kremi weleda onerebilirim oda iyimis ama ben kulanmadim net bisey diyemiyorum
YagmurKocer AygulSina Her bebek soguk sut icmez. Ben camli biberon aldm gecen ve mamyi yapar yapmaz soguk oldu.
seraap AygulSina köln canim sen ? bebisimde 2 aylik senin kac ? nuk iyi ben cok memnunum sende dene istersen plastik alma ama cam al emzikleri de nuk
AygulSina YagmurKocer ben emziriyorum mama vermiyorum aksam rezene cayi verdim ilk defa cok huysuzdu rahatlasin diye ama tabi 20ml icti birakti biberonu sevmedi basta guzel kavradi icmeye basladi sınra kaymaya basladi agzindan dogru duzgun icemeyince almak istemedi bi daha ilk deneyimdi bizimkisi
AygulSina seraap frankfurt civarindayim ben iki aylik bizim bebisde. Kiz mi oglan mi seninkisi. Avent cam sise var bende acaba emzigini degistirsem olur mu diye dusunuyorum. Emzikler avent bizim bugun mam aldim onlarida denemek icin. Bakim urunleri ne kulaniyosun
Melek01 AygulSina Ben avusturyadaym bezi spardan alıyorum bütün tanıdıklarım ordan alır çünkü hem kullanışlı hemde pişik yapmıyor hiç çoçuğum sabaha kdr rahat uyuyor çok tolletini yapsa bile o yzdn spardaki bezleri kullanırız
AygulSina Melek01 o bezi bilmiyorum ben burda yok o bezden ama memnun kalmaz isen dm babylove bezini deneye bilirsin ben cok memnunum. Emzik olarak ne kulaniyosun bakim urunleri falan
seraap AygulSina kiz benim ki ben bübchen kullaniyom cokta memnunum ve penathen ondan da cok memnunum
Melek01 AygulSina Benimki emzik sevmiyor ilk 5 ay kullandık sonra bıraktık NUK kullanıyorduk Islak bezde penaten kullanıyorum digerlerinde parfüm ürünleri icinde bu 99% sadece su
AygulSina seraap bende cok memnunum ama degistirsem mi diyorum bilemiyorum kiiiii. Pisik kremide Bübchen ondan cok memnunum
seraap AygulSina yok akilli cok sükür canim senin erkek mi ? ben cok yatakta kendi kendine kalmazsina da alistirdim
AygulSina seraap erkek bizinki okadar inatci ki anlatamam anasinin oglu tam 😀 bende aglamadigi surece yaninda durmuyorum yani uyku saati geldiğinde bazen kendi uyuyor bazende birini hisetmek istiyor yaninda. Salamaya vs. hic alistirmadim pispisliyorum sadece okadar