Merve1310 Btltrn çocuktan çocuga değişiyo biz ilk 3 gün iki damla şekilde verdik kabızlık değil ama alerji yaşadık bugün doktorumuza gidip yeni bir ilaç yazdırcaz
Aleynac squirtle ya çok saçma ama ben de ona bağladım artık, damlayı verdiğimden beri uyku düzeni alt üst oldu kabız oldu zaten bide, dün vermedim, bu sabah rengi koyu ve kötü kokulu yaptı, vermeyeceğim daha
squirtle Aleynac ayy evet ya bnde 1 hafta fln vermicem bakalım birde anne stü alan bebekler 6.aydan itibaren kullanılıyomuş doğru mu
Muhasebeciana Btltrn valla onunla alakali birsey diyemiyorum canim bizim doktorda ozel receteye yaziyor ilaclarimizi hep gene ayni ucret yani herhalde 60 liraya falan aldk
Aleynac squirtle ben sadece anne sütü veriyorum ama ona rağmen verdi, 3 gün verme Bi deneyelim şikayetleri düzeliyor mu ona göre başka bir kan ilacı yazarız dedi doktor
Neslihantrkk Btltrn kan ilacını sağlık ocağı dün verdi bugün doktora gittik paraben içerdiği için kullanmak istemedim doktor sidefer verdi ona başlayacağım bugün
SedefLina Btltrn bizde 4aylık oldum dğn bizede aynısını verdi ama yorumları okuyunca bestiron almaya karar verdim içerik olarak en doğal ve fazla malzeme içermeyen o daha sağlıklı olacagını düşünüyorum