Btltrn Kızlar bugün 4.aylik olduk iki tane bacaktan iğne olduk hemşire kan ilaci vegaferon verdi kullandıniz mi tavsiye ediyor musunuz
derodunya Btltrn kabızlık yapıyor diye okudum burda cogu anneden emzirdigim icin 6. ay basladım ben hamileyken kullandıgım için ferrum veriyorum
Muhasebeciana Btltrn biz ocean microfer kullaniyoruz canim doktorumuz bize en az yan etkili olan bu dedi digerleri genelde kabizlik yapiyor bu ilac az kabizlik yapiyor dedi ve cok sukur kabizlik sorunu yasamadik 1 aydir kullaniyoruz
Zynq Btltrn Doktorumuz onu önermedi, en yüksek demir içeriği ferrum’da var dedi, bebeğim 7 aylık oldu, 4. aydan beri ferrum kullanıyorum. Kabızlık problemi yaşamadık.
KubrAyhanYigit Btltrn vegaferon kullanıyorum 5aylik olacak oğlum kabızlık veya herhangi bir yan etkisi olmadı.
Btltrn Muhasebeciana hemşire de dedi.kabizlik yapar diye sizin o ilacı alayım ozman doktora yazdırmaya gerek var mı acaba sizin ilacı reçetesiz fiyatı pahalı midir
Muhasebeciana Btltrn valla onunla alakali birsey diyemiyorum canim bizim doktorda ozel receteye yaziyor ilaclarimizi hep gene ayni ucret yani herhalde 60 liraya falan aldk
squirtle KubrAyhanYigit huzursuzluk yaptı mı peki? Oğlum kan ilacını kullandgından beri sık uyanmaya başladı o mu yaptı bn ona mı yordum bilmiyorum
KubrAyhanYigit squirtle yorumları okudukça birde başka kan ilacı postundaki yorumlara baktıkça bende düşündüm 2 3 haftadır geceleri önceye göre daha çok uyanıyor mama yada emzirme yapınca direk uyuyor ama önceden 2kere kalkarsa şimdi 4kere kalkıyor ama şöyle bi durum da var 2hafta önce grip olduk burnu açıldı ama boğazları dolu hala ben nefesi daraldığı içinde verimli uyuyamadigini düşünüyorum
Aleynac squirtle ya çok saçma ama ben de ona bağladım artık, damlayı verdiğimden beri uyku düzeni alt üst oldu kabız oldu zaten bide, dün vermedim, bu sabah rengi koyu ve kötü kokulu yaptı, vermeyeceğim daha
Alcannipek Vegaferonda paraben var genelde karın ağrısı yapıyor diyolar bnde kullanmadım biz ilk şase olarak nutrigen kullandık şimdi fermix damlaya geçtik fiyatıdı da gayet uygun
Dilos01 Btltrn bende bugün başlıcam ama ebeye sormaya unuttum aç mi veriliyor tok mu birde8 daml ver dedi bize ebe kadin
Edayl Btltrn ben bestiron kullanıyorum bitkisel zaten içeriği temiz doktorumuz önerdi fiyat biraz yüksek tabi
Edaferhat Nazlizeynepa bende sidefer kullanıyorum kabız oldumu herkes ocean kullanıyor ama bi tereddutte kaldım